Od Organizacije ,,Proaktiv''
Broj pregleda

Miletić dobio nagradu za najaktivnijeg poslanika sa juga Srbije

Narodni poslanik iz Svrljiga Milija Miletić dobio je ovogodišnju nagradu za najaktivnijeg poslanika sa juga Srbije.

Narodni poslanik Milija Miletić, privatna arhiva
Narodni poslanik Milija Miletić, privatna arhiva

Nagradu su poslaniku Miletiću uručili predstavnici Organizacije ,,Proaktiv” iz Niša koji su pokrenuli projekat ,,Moj poslanik”.

Organizacija Proaktiv se zalaže za moderan parlament, u kome je informisanost građana osnovni preduslov građanskog aktivizma i modernog društva. Opšti cilj projekta Moj poslanik je poboljšanje komunikacije između građana i izabranih poslanika, jačanjem uloge pojedinih građana u procesu donošenja odluka, dok su specifični ciljevi stvaranje održivog mehanizma za jednostavan i brz dvosmerni put komunikacije između građana i njihovih predstavnika u lokalnim parlamentima, zatim razvijanje alata za uspešno javno zagovaranje i unapređenje Organizacija civilnih društava i neformalnih grupa, kao i puna podrška reformi izbornog sistema, navodi se na sajtu.

Narodni poslanik Milija Miletić, privatna arhiva
Narodni poslanik Milija Miletić, privatna arhiva

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić rekao je da će nastaviti da se u Narodnoj skupštini Republike Srbije zalaže za bolji život građana na jugoistoku zemlje i da će nastaviti intenzivnije sa svojim aktivnostima na zasedanjima u Beogradu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *