Dobre vesti

Parking kod PU ,,Poletarac“ za roditelje i zaposlene! Razmatra se gradnja parkinga u centru Svrljiga

Broj pregleda

Kao što smo prethodno pisali, Svrljig dobija prvi javni parking koji će biti namenjen za bezbedno preuzimanje dece iz PU ,,Poletarac“, a koristiće i zaposlenima iz Srednje škole i vrtića koji svoje automobile parkiraju duž ulice Gordana Todorović. 

Ilustracija, parking, foto: Driving TV
Ilustracija, parking, foto: Driving TV

Ideja je da se neiskorišćen prostor između Srednje škole i vrtića preuredi i privede nameni, te da poprimi izgled javnog parkinga. Prostor će biti dodatno ozelenjen, preurediće se kapija, postaviti rasveta i video nadzor, a ograda vrtića biće rekonstruisana tako da će to biti izlaz iz ove ustanove za sve mališane.

Takođe, po nezvaničnim informacijama saznajemo da se razmatra izgradnja javnog parkinga u neposrednoj blizini centra grada, gde će moći da se parkira više od 20 vozila.

Podsećamo da Svrljig nema nijedan javni parking u gradu.

Svrljig dobija prvi javni parking

Pročitajte i

Ružić sa direktorima, foto: M.M.

Nema produžetka raspusta za đake

Ministar prosvete Branko Ružić rekao je da nema produžetka raspusta za đake. Ružić je istakao da će danas biti objavljena zvanična informacija o modelima nastave

1 Komentar

  • Dobro je, bar neko iz opstine ume da koristi glavu. Jos kad bi shvatili da je mesto tik uz pruzni prelaz, koje je opstinski sofer napravio na otpad, savrseno za parking bilo bi super.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *