Pukla cev

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode Saraj i Lukavica

Broj pregleda

Kako je saopšteno iz JKSP ,,Svrljig“ Svrljig, zbog havarije na uličnom vodu kod PU ,,Poletarac“, danas će bez vode biti naselja Saraj i Lukavica. 

0389C753 E798 4B14 95D2 1BEF4C411ED6

U toku dana biće sanirana havarija, a naselja će u popodnevnim satima dobiti vodu, navodi se u saopštenju JKSP ,,Svrljig“.

Inače, zbog radova u ulici Petra Miloševića je obustavljen saobraćaj.

Pročitajte i

Voda, ilustracija, foto: M.M.

Važno obaveštenje za meštane Prekonoge!

Selo Prekonoga ostaće bez vode 28.10.2021. godine zbog intervencije na vodovodnoj mreži, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“ iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig“ Svrljig.  Planirane

Intervencija na vodovodnoj mreži, foto: M.M.

Trenutno Ulica Radetova bez vode

Ulica Radetova trenutno je bez vode zbog intervencije na vodovonoj mreži.  Iz JKSP ,,Svrljig“ su nas obavestili da danas nema drugih isključenja na vodovodu. APEL

1 Komentar

  • Nešto ne funkcioniše kako treba a najmanje su krivi mučenici koji izlaze da popravljaju. A i nije samo voda. Gdegod da odeš, smeće razbacano na sve strane. Treba reorganizovati JKP tako da se razdvoji održavanje vodovoda i kanalizacije od odvoza smeća i održavanja javnih površina. Sve tri stvari treba da organizuju i rade ljudi koji se u te poslove razumeju i da za to primaju dobru platu. Ako takvih nema ovde, neka dođu sa strane. Ako opština ima neke stanove, neka im da da koriste. Samo da se uvede red. Kao da smo u Indiji. Praktično, najveću platu od državnih službenika u Svrljigu treba dati ljudima u JKP. Rad drugih nas ne dotiče toliko ako ne i uopšte.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.