Sukob zaposlenih
Broj pregleda

Strasti u OŠ ,,Dobrila Stambolić” se ne stišavaju! Zbog novog incidenta intervenisala i policija?

Početkom nedelje u OŠ ,,Dobrila Stambolić” došlo je do manjeg incidenta između zaposlenih, kako nezvanično saznaje naš portal. 

Osnovna škola Svrljig, foto: Svrljiške novine
Osnovna škola Svrljig, foto: Svrljiške novine

Po za sada nepotvrđenim informacijama saznajemo da je došlo do verbalnog sukoba jednog od nastavnika i sekretarke škole, a povod je bio, takođe po nepotvrđenim informacijama saznajemo, ponovni izbor za direktora ove obrazovne ustanove i sazivanje sednice Školskog odbora.

Naš, dobro obavešteni izvor kaže da je i policija intevenisala, te je od aktera ovog događaja uzela izjave.

Nakon zvanično dobijenih informacija povodom ovog događaja, detaljno ćemo objaviti šta se tamo zapravo desilo.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Nema te informacije ko je ucestvuvao ko je napadac da li je bio priveden da li su deca obavestena ko je toliko nasilan da mora policija da intervenise. Zasto ne napisete nesto o tome ili je zasticenod rezoskih novina ali vavizgleda i stite i opozicioni mediji ili im sada ne daje informacije B….. i S …..

  • Nepismena budalo prvo nauci da pises pa onda komentarisi. Ovde se zna ko je napao i taj ima veliki nos i ceo grad o tome prica, kao sto prica da je jedan policajac doduse u penziji dobio po nos od dobro poznatog napadaca sportiste koji podrzava neku grupu gradjana zasto o tome ne pisu, to ih treba priupitati.
    U skoli nije bilo fizickog napada ali je na ulici bilo i o tome niko ne sme da zucne, valjda ce nego da skupi bele bubrege i da gugkne o tome.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *