Search
Close this search box.
Politika
Broj pregleda

Ujedinjena seljačka stranka obeležila 21. godinu postojanja! PREDSEDNIK MILETIĆ UPUTIO PODRŠKU PREDSEDNIKU SRBIJE

Podeli sa prijateljima:

Ujedinjena seljačka stranka danas je obeležila 21. godinu rada i postojanja u prostorijama Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig. 

Ujedinjena seljčaka stranka, foto: Svrljiške novine
Ujedinjena seljčaka stranka, foto: Svrljiške novine

Svečanoj konvenciji prethodio je sastanak Glavnog odbora stranke na kome su pored redovnih izveštaja usvojeni i zaključci, a jedan od njih je apsolutna podrška predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u borbi protiv mafije, korupcije i kriminala na svim nivoima.

Milija Miletić, predsednik USS, govor u Svrljigu
Milija Miletić, predsednik USS, govor u Svrljigu

Predsednik USS Milija Miletić rekao je da će seljačka stranka dostojanstveno stajati uz predsednika Vučića i dati mu punu podršku u radu, pogotovu po pitanju borbe protiv mafije, korupcije, kriminala i svih onih koji ne rade u interesu naroda već u svom ličnom interesu i protiv Srbije.

Predsednik OO USS Svrljig Miroslav Marković poručio je da će stranka nastaviti da radi u korist svih građana, kao što je to činila i u godinama iza nas, a okupljenima se obratila i predsednica IO USS Jelena Trifunović.

Bojan Bajagić (SNS), foto: M.M.
Bojan Bajagić (SNS), foto: M.M.

U svečanom delu obratili su se Samir Tandir, predsednik Poslaničke grupe Stranka pravde i pomirenja SPP – Ujedinjena seljačka stranka USS u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Bojan Bajagić koordinator Srpske napredne stranke za Nišavski okrug, a od gostiju prisustvovao je i poverenik OO SNS Svrljig Milan Mihajlović i Luka Petrović ispred SNS-a.

Ujedinjena seljačka stranka formirana je na Sretenje, 15. februara 2000. godine, kada su se tri male seljačke stranke stopile u jednu u duhu narodne izreke ,,samo sloga seljaka spasava“.

Prisutnim gostima u svečanom delu obratio se predsednik Milija Miletić koji je tom prilikom najavio da će USS podržati Srpsku naprednu stranku sa kojom je u koalicji i politici koju sprovodi Aleksandar Vučić.

Samir Tandir, foto: M.M.
Samir Tandir, foto: M.M.

Vredno je istaći da je Glavni odbor Ujedinjene seljačke stranke prošle godine u Knjaževcu, u Domu kulture, reizabrao na period od četiri godine za predsednika stranke Miliju Miletića iz Svrljiga.

Ujedinjena seljačka stranka broji nešto više od 15.000 članova i aktivno sprovodi politiku u više od 60 gradskih i opštinskih odobra širom Srbije.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano