Neophodna pomoć
Broj pregleda

Poseta porodici Ranđelović iz Vlahova

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković danas je sa svojim saradnicima posetio porodicu Ranđelović koja živi u Vlahovu kako bi sa njima razgovarao o problemima u vezi sa lošom stambenom situacijom.

Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: M.M.
Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: M.M.

Marković je, znajući u kakvoj situaciji se nalazi ova porodica, u ime Opštine Svrljig odneo paket pomoći koji se sastoji od namirnica, sredstava za ličnu higijenu i sl.

Kao opština potrudićemo se da svim našim meštanima, kojima je pomoć zaista potrebna, pomognemo. Naše je da nađemo rešenje da svi imaju podjednake uslove za život, rekao je Marković.

Predsednik je sa Ranđelovićima razgovarao o eventualnim prelaznim rešenjima za njihov status, znajući da žive u jako trošnoj kući u Vlahovu, koja ne pruža ni blizu uslove živote dostojni jedne porodice.

Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: M.M.
Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: M.M.

Oni su zajedno, nakon obilaska Vlahova, obišli porodičnu kuću njihove rođake i u selu Lukovo, koja je trebala biti prelazno rešenje za ovu porodicu, ali koja je takođe u dosta lošem stanju.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Podrska predsedniku opstine

  • Miroslavu svaka cast tako treba da se radi sa starijim licima i sa ljudima kojima je pomoc potrebna.
    Iskreno mislim da ce pored svih svojih problema koji su se nagomilali u OU i drugim institucijama,zahvaljujuci Miliji i Jeleni,ovaj covek skupiti snage i da instuticijama vrati ulogu.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *