Rusko-srpska braća

Srpsko-ruski humanitarni centar pomaže Svrljigu

Broj pregleda

Predstavnici Srpsko-ruskog humanitarnog centra danas su boravili u Svrljigu kako bi sa predsednikom opštine Svrljig Miroslavom Markovićem dogovorili kako će teći plan distribucije agregata do ugroženih seoskih naselja. 

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

Opštini Svrljig Srpsko-ruski humanitarni centar ustupio je na korišćenje četiri profesionalna agregata koji će biti od koristi mesnim zajednicama – koje su najviše pogođene ovim nevremenom.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

Predsednik opštine Miroslav Marković izrazio je zahvalnost na pomoći ovog centra i poručio da će opština Svrljig u daljem periodu nastaviti intenizvnije da sarađuje sa Srpsko-ruskim humanitarnim centrom, koji je pomagao i ranijihi godina Svrljižanima, za vreme poplava, požara, te ledoloma u 2014. godini.

riso e1611167315654

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

1 Komentar

  • Nama ne koriste flasteri na rane,mnogo je važnije do odgovorni ponude temeljita sistemska rešenja.Treba prekinuti sa praksom: lako ćemo,a tek kad udarimo u zid počnemo da se*brinemo*.

    1
    2

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *