COVID-19

Povećava se broj novozaraženih u Svrljigu! ODRŽANA SEDNICA LOKALNOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Broj pregleda

Danas je održan sastanak Opštinskog štaba za vanredne situacije kojim je predsedavao predsednik opštine i komandant Štaba Miroslav Marković.

Foto: Opština Svrljig
Foto: Opština Svrljig

Pre početka sednice svim članovima Štaba i prisutnima u sali SO Svrljig merena je telesna temperatura.

Na dnevnom redu našle su se tri tačke i to Izveštaj sa sastanka u Nišavskom okrugu, Trenutna epidemiološka situacija u Svrljigu i Razno.

Broj zaraženih se povećava na teritoriji svrljiške opštine, danas je koronavirus dijagnostikovana kod još jednog pacijenta i ukupno ih je 17.

Predsednik opštine Miroslav Marković apelovao je na sve sugrađane da povećaju nivo opreza, da nose zaštitne maske, pogotovo pri ulasku u prodavnice, markete i sl. i drže propisanu fizičku distancu.

UGOSTITELJI DA POŠTUJU RADNO VREME – DO 23H

Miroslav Marković uputio je apel svim ugostiteljima da striktno poštuju radno vreme do 23 sati i da se pridržavaju svih propisanih mera u vezi sa zaštitom od koronavirusa jer se epidemiološka situacija u Svrljigu, ali i u celoj zemlji pogoršava.

Predsednik Marković je upoznao članove Opštinskog štaba o temama sa Okružnog štaba za vanredne situacije koji je jutros rano održan u Nišu.

Pročitajte i

COVID-19, foto: Önder Örtel, pixabay

Od posledica koronavirusa preminula 21 osoba

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je u poslednja 24 sata registrovano 2.800 novozaraženih od ukupno 11.363 testirana uzorka, a od posledica koronavirusa

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *