Search
Close this search box.
CTKS Svrljig
Broj pregleda

Kulturni centar osvojio prvu nagradu na Međunarodnom festivalu turističkih publikacija u Kruševcu

Podeli sa prijateljima:

Centar za turizam, kulturu i sport dobio je prvu nagradu, Zlatni kofer u kategoriji Najbolja monografija gradova i opština na 16. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija Kofer slova, koji je održan danas 14. 10. 2020. godine u Kruševcu.

Katalog, foto: Redakcija
Katalog, foto: Redakcija

Festival je održan na daljinu, u prisustvu medija, članova komisije i turističkih poslenika Grada Kruševca, a Suzana Milosavljević, direktor Turističke organizacije grada Kruševca proglasila je pobednike u svih 11 kategorija.

Osvajanje prve nagrade, Zlatni kofer predstavlja veliki uspeh s obzirom na izuzetnu konkurenciju i činjenicu da Centar za turizam, kulturu i sport prvi put učestvuje na takmičenju ovog tipa.

Katalog Opština Svrljig koji je nedavno publikovan sa ciljem da promoviše turističke potencijale postigao je svoju funkciju. Na ovaj način turističke organizacije Srbije i regiona koje su učestvovale na ovom takmičenju, moći će da se upoznaju sa prirodnim atrakcijma i kulturno istorijskim nasleđem Svrljiga.

Inače, vredno je reći da je inicijator i idejni tvorac ovog kataloga Opštine Svrljig aktuelni predsednik opštine Miroslav Marković, koji je za vreme njegove izrade bio na čelu Centra za turizam, kulturu i sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano