CTKS Svrljig
Broj pregleda

Kulturni centar osvojio prvu nagradu na Međunarodnom festivalu turističkih publikacija u Kruševcu

Centar za turizam, kulturu i sport dobio je prvu nagradu, Zlatni kofer u kategoriji Najbolja monografija gradova i opština na 16. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija Kofer slova, koji je održan danas 14. 10. 2020. godine u Kruševcu.

Katalog, foto: Redakcija
Katalog, foto: Redakcija

Festival je održan na daljinu, u prisustvu medija, članova komisije i turističkih poslenika Grada Kruševca, a Suzana Milosavljević, direktor Turističke organizacije grada Kruševca proglasila je pobednike u svih 11 kategorija.

Osvajanje prve nagrade, Zlatni kofer predstavlja veliki uspeh s obzirom na izuzetnu konkurenciju i činjenicu da Centar za turizam, kulturu i sport prvi put učestvuje na takmičenju ovog tipa.

Katalog Opština Svrljig koji je nedavno publikovan sa ciljem da promoviše turističke potencijale postigao je svoju funkciju. Na ovaj način turističke organizacije Srbije i regiona koje su učestvovale na ovom takmičenju, moći će da se upoznaju sa prirodnim atrakcijma i kulturno istorijskim nasleđem Svrljiga.

Inače, vredno je reći da je inicijator i idejni tvorac ovog kataloga Opštine Svrljig aktuelni predsednik opštine Miroslav Marković, koji je za vreme njegove izrade bio na čelu Centra za turizam, kulturu i sport.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *