Na nivou Srbije

Milija Miletić ponovo izabran za predsednika Ujedinjene seljačke stranke

Broj pregleda

Juče je u Knjaževcu održana redovna Izborna Skupština Ujedinjene seljačke stranke na kojoj je izabran predsednik i novo rukovodstvo koje će voditi USS naredne četiri godine. 

Foto: Svrljiške novine, A.A.
Foto: Svrljiške novine, A.A.

Za predsednika jednoglasnom odlukom svih delegata i članova izabran je Milija Miletić, koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Milija Miletić je i odbornik u lokalnom parlamentu i narodni poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije u trećem mandatu.

Za njegovog zamenika izabran je Igor Stevanović, aktuelni zamenik predsednika SO Knjaževac i predsednik Opštinskog odbora USS u tom gradu.

Takođe, na jučerašnjoj Skupštini izabrani su i ostali organi stranke, kao i izvršni i nadzorni odbor, formirani su novi forumi i zamenjeni predsednici u starim.

U ime Srpske napredne stranke skupu se obratila Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša, a prisustvovali su i Predrag Babović, načelnik Nišavskog orkuruga i Dušan Mihajlović (SNS) iz Niša.

Vredno je istaći da se na ulazu u salu Doma kulture merila telesna temperatura delegatima i članstvu, dezinfikovale ruke i delile zaštitne maske za lice, te su time ispoštovane sve preporuke Instituta za javno zdravlje Zaječar.

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

GG ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorio SPS-u

Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorila je saopštenjem za javnost Socijalističkoj partiji Srbije OO Svrljig.  Saopštenje prenosimo u celosti:  SPS u Svrljigu je sa

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *