Na nivou Srbije
Broj pregleda

Milija Miletić ponovo izabran za predsednika Ujedinjene seljačke stranke

Juče je u Knjaževcu održana redovna Izborna Skupština Ujedinjene seljačke stranke na kojoj je izabran predsednik i novo rukovodstvo koje će voditi USS naredne četiri godine. 

Foto: Svrljiške novine, A.A.
Foto: Svrljiške novine, A.A.

Za predsednika jednoglasnom odlukom svih delegata i članova izabran je Milija Miletić, koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Milija Miletić je i odbornik u lokalnom parlamentu i narodni poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije u trećem mandatu.

Za njegovog zamenika izabran je Igor Stevanović, aktuelni zamenik predsednika SO Knjaževac i predsednik Opštinskog odbora USS u tom gradu.

Takođe, na jučerašnjoj Skupštini izabrani su i ostali organi stranke, kao i izvršni i nadzorni odbor, formirani su novi forumi i zamenjeni predsednici u starim.

U ime Srpske napredne stranke skupu se obratila Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša, a prisustvovali su i Predrag Babović, načelnik Nišavskog orkuruga i Dušan Mihajlović (SNS) iz Niša.

Vredno je istaći da se na ulazu u salu Doma kulture merila telesna temperatura delegatima i članstvu, dezinfikovale ruke i delile zaštitne maske za lice, te su time ispoštovane sve preporuke Instituta za javno zdravlje Zaječar.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.