Search
Close this search box.
Na nivou Srbije
Broj pregleda

Milija Miletić ponovo izabran za predsednika Ujedinjene seljačke stranke

Podeli sa prijateljima:

Juče je u Knjaževcu održana redovna Izborna Skupština Ujedinjene seljačke stranke na kojoj je izabran predsednik i novo rukovodstvo koje će voditi USS naredne četiri godine. 

Foto: Svrljiške novine, A.A.
Foto: Svrljiške novine, A.A.

Za predsednika jednoglasnom odlukom svih delegata i članova izabran je Milija Miletić, koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Milija Miletić je i odbornik u lokalnom parlamentu i narodni poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije u trećem mandatu.

Za njegovog zamenika izabran je Igor Stevanović, aktuelni zamenik predsednika SO Knjaževac i predsednik Opštinskog odbora USS u tom gradu.

Takođe, na jučerašnjoj Skupštini izabrani su i ostali organi stranke, kao i izvršni i nadzorni odbor, formirani su novi forumi i zamenjeni predsednici u starim.

U ime Srpske napredne stranke skupu se obratila Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša, a prisustvovali su i Predrag Babović, načelnik Nišavskog orkuruga i Dušan Mihajlović (SNS) iz Niša.

Vredno je istaći da se na ulazu u salu Doma kulture merila telesna temperatura delegatima i članstvu, dezinfikovale ruke i delile zaštitne maske za lice, te su time ispoštovane sve preporuke Instituta za javno zdravlje Zaječar.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano