Kreće rešavanje problema

Treći prijem građana kod predsednika opštine Svrljig

Broj pregleda

Danas je održan treći prijem građana kod predsednika opštine Svrljig Miroslava Markovića.

Foto: Opština Svrljig, www.svrljig.rs
Foto: Opština Svrljig, www.svrljig.rs

Kao i proteklog četvrtka i danas se veliki broj građana javio za razgovor sa predsednikom Markovićem.

Danas su građani imali priliku da iznesu svoje probleme u većem broju komunalne prirode. Određeni broj građana došao je kod predsednika da zatraži pomoć i podršku u rešavanju pojedinih infrastrukturnih problema, kako na seoskom području, tako i u samom gradskom naselju.

Foto: Opština Svrljig, www.svrljig.rs
Foto: Opština Svrljig, www.svrljig.rs

Takođe, građani su sa predsednikom razgovarali o socijalnim pitanjima, upošljavanju i o raznim programima podrške opštine i Nacionalne službe za zapošljavanje u ovoj i narednoj 2021. godini.

Vredno je reći da su građani danas mogli odmah da dobiju odgovore na pitanja u vezi infrastrukture od predstavnika službe za direkcijske poslove Sretena Stevanovića.

Foto: Opština Svrljig, www.svrljig.rs
Foto: Opština Svrljig, www.svrljig.rs

Naš primarni zadatak je da rešimo sve nagomilane probleme naših građana. Lično ću se zauzeti oko svega što je u mojoj nadležnosti kako bi na najbolji način pokušao da rešim i pomogao mojim građanima, poručio je predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković.

Marković je najavio da će i narednog četvrtka u istom terminu razgovarati sa građanima o svim problemima. On je pozvao sve mlade ljude da dođu i iznesu svoje probleme, ideje i zapažanja, te da se aktivnije uključe u rad lokalne samouprave.

Pročitajte i

1 Komentar

  • Postovani predsednice,
    okani se pasa lutalica, zaboravi te rupe od pecina nema ovde od turizma nista. Nije ovo Sutomore ili Paralia u Grckoj.
    Vas rad podseca na ono „trla baba lan, da joj prodje dan“. Nego sa poslanikom pravac Beograd i dovedite nekog investitora da uposli ove mlade pametne i sposobne ljude, dok i poslednji nije otisao u inostranstvo.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *