Sportski

Predsednik opštine se sastao sa igračima i Upravom FK ,,Svrljig“

Broj pregleda

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković obišao je juče FK ,,Svrljig” kako bi razgovarao sa Upravom i igračima o stanju i plasmanu.

FK ,,Svrljig'', foto: M. M.
FK ,,Svrljig“, foto: M. M.

Po prvi put u redovima Fudbalskog kluba ,,Svrljig” nastupaju bukvalno svi Svrljižani, što je dobar znak za opstanak kluba i njegov dalji razvoj, moglo se čuti na sastanku igrača, Uprave i predsednika Opštine Svrljig koji je organizovan na terenu, uoči meča sa ekipom ,,Borac”.

FK ,,Svrljig'', foto: M. M.
FK ,,Svrljig“, foto: M. M.

Veoma je bitno što su u redovima FK ,,Svrljiga” skoro svi Svrljižani, osim dvojice igrača iz Niša. Opština će učiniti sve da pomogne sportskim klubovima, naravno i Fudbalskom klubu ,,Svrljig” koji ima veoma dugu tradiciju, rekao je Marković.

Marković je potom razgovarao sa predsednik FK Svrljig Milošem Markovićem o daljem razvoju kluba, finansijkom stanju i plasmanu, kao i o osnaživanju omladinskog pogona FK ,,Svrljig” koji bi kasnije bio okosnica prvog tima.

Pročitajte i

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *