Promocija

Promocija novog turističkog kataloga opštine Svrljig

Broj pregleda

U petak, 04. 09. 2020. godine, sa početkom u 19 časova, na kupališnom kompleksu „Bazeni Pastirište“ biće održana promocija novog turističkog kataloga opštine Svrljig, koji je publikovan sa ciljem da promoviše turističke potencijale našeg kraja.

Foto: CTKS Svrljig
Foto: CTKS Svrljig

Upotrebom različitih metoda prikupljanja podataka, potkrepljena informacijama iz dostupne literature, ova turistička publikacija predstavlja svojevrsni mozaik tekstova i živopisnih fotografija profesionalnih fotografa, amatera i učesnika foto kolonije Terra Incognita. Bogat ilustracijama koje verno prikazuju lepote prirode, namenski katalog opštine Svrljig skreće pažnju na lepote flore i faune svrljiškog kraja, turističke potencijale ruralnog, sportskog, kulturnog, manifestacionog i avanturističkog turizma u prirodi koji danas sve više dobija na popularnosti.

O katalogu i njegovoj sadržini govoriće Milena Ristić i Nenad Ranđelović, urednici ove sadržajno bogate, značajne turističke štampane publikacije, ne samo za svrljiški kraj, već i šire.

Pročitajte i

Razdvaja se Centar za turizam, kulturu i sport

Delegacija Opštine Svrljig predvođena narodnim poslanikom Milijom Miletićem danas se u Beogradu sastala sa državnim sekretarom Miroslavom Kneževićem u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacijei kako

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.