Nova školska godina

Prijem đaka prvaka zbog epidemiološke situacije priređen u dvorištu škole

Broj pregleda

Danas je u školskom dvorištu organizovan prijem đaka prvaka, a sa roditeljima dece su tim povodom razgovarali učitelji i predstavnici OŠ ,,Dobrila Stambolić“.

Nova školska godina, foto: PR predsednika optšine Svrljig
Nova školska godina, foto: PR predsednika optšine Svrljig

Takođe, danas su školske odeljenjske starešine upoznali učenici petog razreda i njihovi roditelji.

Tokom upisa u prvi razred sa roditeljima, predstavnicima škole i decom razgovarao je predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković.

Predsednik opštine Svrljig, foto: PR predsednika optšine Svrljig
Predsednik opštine Svrljig, foto: PR predsednika optšine Svrljig

Opština Svrljig je i ove, kao i prethodnih godina, obezbedila pakete koji sadrže školski pribor. Tu su i 5.000 dinara u vidu jednokratne novčane pomoći roditeljima dece prvog razreda, rekao je Marković.

Marković je rekao da je ove godine malo drugačije organizovan protokol uručivanja jednokratne novčane pomoći u iznosu od 5.000 dinara zbog virusa i celokupne epidemiološke situacije.

Roditelji će kod razrednog starešine ostaviti svoj tekući račun pa će im Opština sredstva direktno uplatiti na žiro račun.

Predsednik Opštine Svrljig Miroslav Marković poželeo je danas svim đacima srećan polazak u školu, a đacima prvacima srećan polazak u prvi razred.

Deci koja sutra polaze u školu želim da budu dobri đaci, da slušaju svoje roditelje, učitelje, nastavnike i profesore i da izrastu u velike i dobre ljude, rekao je Marković.

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *