Dobra vest

Svrljižani pronašli Davida u blizini Ribara

Broj pregleda

Danas oko 13 časova, posle petodnevne potrage, Svrljižani Milan Nikolić, Milan Mladenović i Igor Stojković uspeli su da pronađu Davida Nikolića, na oko dva kilometra od sela. 

01 1

Naime, po rečima ljudi koji su pronašli Davida, na njega su naišli kod u šumi u ataru sela Ribare, na veoma nepristupačnom terenu.

Svima koji su se uključili u potragu na bilo koji način zahvalila je Davidova sestra, Dajana Nikolić rečima:

Dragi ljudi, velikog i presrecnog srca Vas obaveštavam da je moj brat David pronađen živ i zdrav! Hvala rođacima, prijateljima, komšijama, policiji, zandarmeriji , lovcima i porodici Tosic Milovanu i Milanu, svim dobrovoljcima, ljudima velikog srca koji su danonoćno bili uz nas i tražili Davida. Humanost i dobrota postoji, mi smo to osetili na svojoj koži. Veliko hvala i K9 timu. A posebnu zahvalnost Milanu (Perusinki) Nikolicu i Dzoni kao i Gligi koji su ga i pronašli. Volim vas dobri ljudi. Veliki pozdrav i zahvalnost od moje porodice i mene!

Pročitaj i:

Uočen nestali mladić u blizini sela

Pročitajte i

Selo Ribare danas, foto: O. Mitić

Uočen nestali mladić u blizini sela

Meštani, građani Svrljiga, spasioci, volonteri, policija i druga angažovana lica danas su četvrti dan na terenu i tragaju za devetnaestogodišnjim Davidom Nikolićem koji je nestao

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.