Na 1,5km

Uočen nestali mladić u blizini sela

Broj pregleda

Meštani, građani Svrljiga, spasioci, volonteri, policija i druga angažovana lica danas su četvrti dan na terenu i tragaju za devetnaestogodišnjim Davidom Nikolićem koji je nestao u četvrtak. 

Selo Ribare danas, foto: O. Mitić
Selo Ribare danas, foto: O. Mitić

U razgovoru sa ljudima iz gorske službe koji su došli dobrovoljno da pokušaju da pomognu Davidovoj porodici da ga što pre pronađu, rečeno nam je da je u toku popodneva uočen u blizini sela, na kilometar i po, ali da mu se nakon toga ponovo gubi trag.

Videli smo ga na oko kilometar i po od sela, krenuo je ka kukuruzu i tu mu se gubi trag, ni pas tragač nije mogao da ga pronađe, kažu iz gorske službe za portal ,,Svrljiške novine”.

Inače, danas je intenzivnije potraga za Davidom, uključili su se mnogi ljudi, pristižu i građani sa strane iz Niša, Knjaževca i drugih mesta, u nadi da pomognu porodici i nadležnima i da se David što pre vrati kući.

Nestao mladić iz Svrljiga

Pročitajte i

Nestao mladić iz Svrljiga

U četvrtak, 30. jula, nestao je David Nikolić iz Svrljiga, selo Ribare.  Na sebi je imao crveno-crne patike i teget šorc. Ima bradu i plavu

Izgradnja puta do Ribara, foto: M. Miladinović

Rekonstruisan put Svrljig – Ribare

Do sela Ribare izgrađen je put u dužini od nekoliko kilometara, koji spaja selo sa državnim putem Svrljig-Kalna-Stara planina.  Izgradnju puta obišli su danas narodni

2 Komentar

 • Jel to ista ona sluzba sto je berberina trazila u Knjazevcu/Zajecaru/Boru?

  9
  7
 • Steta za mladica sto je nestao i za porodicu koja prozivljava sada sve ovo
  Budimo ljudi ne pisite ovakve komentare jer to jos vise boli nekog ko cita.

  16
  1

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *