Ekonomija

Novi poziv za poslodavce u okviru programa ,,Znanjem do posla“

Broj pregleda

U okviru Programa ,,Znanjem do posla“ objavljen je novi poziv za poslodavce ,,Zaposleni po meri vašeg biznisa“, saopštio je Timočki klub. 

Radnici u firmi ,,Euroconfort Svrljig'', foto: Marko Miladinović
Radnici u firmi ,,Euroconfort Svrljig“, foto: M.I.A.

U okviru ovog poziva, pruža se finansijska i tehnička podrška poslodavcima za organizovanje obuka na radnom mestu za mlade koji traže zaposlenje.

Za sve detalje poziva za Nišavski okrug (Aleksinac, Ražanj i Svrljig) i Zaječarski okrug (Knjaževac, Soko Banja, Boljevac i Zaječar) zainteresovani se mogu obratiti Timočkom klubu, koji je lokalni partner za ova da okruga i navedene gradove.

Više informacija o samom programu možete dobiti na sajtu www.znanjemdoposla.rs

Program ,,Znanjem do posla“ pokrenut je 2015. godine sa misijom da poboljša izglede mladih na tržištu rada u Srbiji kroz: unapređenje politika u oblasti zapošljavanja mladih i relevantnog zakonskog okvira i razvoj veština i znanja koje poslodavci traže.

Program “Znanjem do posla“ finansijski je podržan od vlada Švajcarske i Srbije, a realizuje se u saradnji sa ministarstvima u srpskoj vladi, Nacionalnom službom za zapošljavanje i Privrednom komorom Srbije.

Pročitajte i

NSZ, Svrljig, foto: M.M.

NSZ raspisala 13 konkursa za zapošljavanje

Radi realizacije mera aktivne politike zapošljavanja, Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je 13 javnih poziva/konkursa, putem kojih će kroz direktnu finansijsku podršku poslodavcima i nezaposlenim

Posao, ilustracija, foto: Karolina Grabowska, preuzeto: pixabay.com

Potrebni radnici firmi u Svrljigu

Firmi za preradu plastike u Svrljigu potrebne muške i ženske osobe za rad u proizvodnji, sa ili bez radnog iskustva. Zainteresovani mogu o svemu da

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *