Odložen do daljeg
Broj pregleda
[post-views]

Peticijom protiv turnira u naselju Saraj

Nekolicina starijih stanovnika naselja Saraj osporilo je organizovanje turnira u malom fudbalu pisanjem peticije.

saraj

Naime, kako saznajemo, stariji stanovnici naselja Saraj uputili su peticiju kako se prvi turnir u malom fudbalu ,,Saraj 2020” ne bi održao. Razlozi navedeni za neodržavanje turnira su međuljudski odnosi u ovom naselju i eventualna buka.

Miloš Marković Mimi, direktor FK ,,Svrljig” i jedan od organizatora kaže da je turnir odložen do daljeg.

Zbog nemogucnosti da se iz tehničkih razloga održi turnir u stanju smo da ga odložimo. Zbog pojedinaca iz naselja koji se bune zbog održavanja turnira i neslaganja sa omladinom Saraja, moramo da odložimo turnir na neko vreme. I pored dobre volje naših sugrađana iz Svrljiga koji rade u Americi i sredstva koje su poslali za tribinu i mobilijar oko terena, izašli smo na negodovanje malog broja starijih ljudi iz Saraja, rekao je Marković.

Međutim, izgradnja tribina uz pomoć Svrljižana koji žive u Americi i u saradnji sa Opštinom i ljudima iz naselja Saraj, te predsednikom FK ,,Svrljig” će se nastaviti u narednim danima, kao i postavljanje mobilijara za decu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

5 Komentara

 • Koji stariji ljudi? Vecina nema nista protiv. Njih dvoje troje koji su se bunili ne predstavljaju vecinu u Saraju. Njima uvek nesto smeta, a narocito deca koja se tu igraju, na prostoru koji je predvidjen za igru i sportske aktivnosti. Da ne racunamo okolinu u Saraju ima deset stambenih zgrada sa oko 150 stanova. Koliko tu ima dece? I gde da se igraju ako ne na igralistu koje je predvidjeno za to. Ne treba se obazirati na nekolicinu zadrtih penzionera kojima sve smeta. Vecina je za odrzavanje turnira.

  34
  • Imam 48 godina i ziveo sam u naselju Saraj od kako pamtim tu smo se igrali uostalom za to je i namenjeno niko se nikada nije bunio,nedozvolite da par namćora mladima pokvari taj dozivljaj…

   13
 • Izmedju zgrada u “civilizovanim” gradovima uvek je postojao teren ili parkic. To ako nekom smeta lopta(buka), mladost i smeh onda stvarno ima problem!

  Podrska momcima koji pokusavaju da ozive odavno mrtav grad!

  28
  1
 • Bravo za Amerikance!!!
  Pozdrav iz Danske!!!

 • To su neke budale koje nikada nisu šutnule loptu,i koje od silnog neradan ne mogu da se uspavaju noću,jer su ceo dan metrili krevet i “džonjali”…. Sramota…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *