Zvanični analitički podaci

Utrostručen broj poseta portalu ,,Svrljiške novine“

Broj pregleda

Internet portal ,,Svrljiške novine“ od početka pandemije Kovid-19 građane izveštava objektivno i pravovremeno, što je rezultovalo da se posete na portalu za veoma kratko vreme udvostručen. 

Svrljiške novine, foto: M.M.
Svrljiške novine, foto: M.M.

Portal ,,Svrljiške novine“ poseti dnevno preko 15.000 ljudi iz svih krajeva Srbije. Rast poseta beleži se i iz zemalja u okruženju pa je na dnevnom nivou broj poseta iz npr. Nemačke, Slovačke, Amerike i drugih zemalja i do 2.500 – govorimo o jedinstvenim klikovima.

Kada su u pitanju posete iz Svrljiga, na dnevnom nivou smo ih imali u rasponu između 3.000 i 5.000 hiljada, taj broj je sada veći i na dnevnom nivou je oko 6.500 hiljada jedinstvenih poseta sa teritorije svrljiške opštine, bilo da se radi o Svrljigu gradu ili seoskim naseljima.

Povećana internet aktivnost zabeležena je na teritoriji svrljiških sela, te se veliki broj uređaja koji posećuju naš portal nalaze npr. u selima Prekonoga, Drajinac, Niševac, Plužina, Grbavče i Guševac, dok je u ostalim seoskim sredinama manje zastupljena internet mreža.

Kada je u pitanju ostatak Srbije, najviše čitaoca imamo u Nišu, a u stopu ga prate Knjaževac, Sokobanja i Beograd.

U poslednjih mesec i po dana sa našom medijskom kućom mnogi regionalni i nacionalni mediji otpočeli su saradnju, te se naše vesti mogu čitati i na drugim medijima u Srbiji.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *