Marković posetio žene u javnim ustanovama
Broj pregleda

Obilazak ustanova u susret 8. martu

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Miroslav Marković u susret 8. martu – Međunarodnom danu žena, odlučio je da danas obraduje sve pripadnice lepšeg pola posetom na radnim mestima i podelom ruža i besplatnih karata za osmomartovski kabare koji že biti održan u bioskopskoj sali.

Marković obišao žene, foto: M.M.
Marković obišao žene, foto: M.M.

Marković je danas najpre poklone podelio ženama u kolektivu Centra, a potom je posetio Opštnsku upravu, Lokalnu poresku administraciju, Odsek za direkcijske poslove, Centar za socijalni rad, Policijsku stanicu, Sudsku jedinicu, žene angažovane od strane JKSP ,,Svrljig” koje su na terenu i po prvi put obišao je PU ,,Poletarac” Svrljig gde je razgovarao sa zaposlenima i podelio po ružu svim radnicama.

Marković obišao žene, foto: M.M.
Marković obišao žene, foto: M.M.

Čestitam vam predstojeći Dan žena 8. mart. Svi smo svesni koju ulogu žena ima u našem društvu i po tome bi svaki dan trebali da im posvetimo, jer su nam one dale život i posvetile nam svaki sekund svog života. Koristim priliku da svim majkama, sestrama, bakama, svim ženima čestitam Međunarodni dan žena uz poruku veliko vam hvala, rekao je Marković. 

Marković obišao žene, foto: M.M.
Marković obišao žene, foto: M.M.

Direktor Marković uputio je poziv svim ženama Svrljiga da dođu i uživaju u kabareu koji će biti na programu u 8. marta u 17 časova u bioskopu CTKS.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *