Srećna Nova 2020. godina

OO SNS Svrljig podelio novogodišnje paketiće najmlađima

U utorak, 31. decembra 2019. godine, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Svrljig u sali bioskopa CTKS Svrljig organizovao je podelu novogodišnjih paketića deci članova i simpatizeta stranke.

sns paketici

Tom prilikom podeljeno je oko 150 novogodišnjih paketića, a ovoj svečanosti pored lokalnih funkcionera stranke prisustvovala je i narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević.

Foto: S.M.
Foto: S.M.

Inače, u toku protekle nedelje Unija žena OO SNS Svrljig organizovala je podelu paketića i novogodišnji program deci članova romske nacionalne manjine.

Akciji su prisustvovali i potpredsednik IO Nacionalnog saveta romske manjine Igor Paunković, direktor Romskog kulturnog centra Niš Svetislav Jovanović i sekretar OO SNS Igor Davidović.

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

GG ,,Pokret za spas Svrljiga“ odgovorio SPS-u

Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga“ odgovorila je saopštenjem za javnost Socijalističkoj partiji Srbije OO Svrljig.  Saopštenje prenosimo u celosti:  SPS u Svrljigu je sa

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji