Politika
Broj pregleda

Ujedinjena seljačka stranka jednoglasno odlučila da izađe na izbore 2020. godine

Ujedinjena seljačka stranka juče je jednoglasno donela odluku da izađe na predstojeće republičke, pokrajinske i lokalne izbore. 

Glavni odbor USS, foto: M. Ilić
Glavni odbor USS, foto: M. Ilić

Glavni odbor stranke održan je u Aleksincu, a u svečanom delu prisustvovali su koalicioni partneri iz Srpske napredne stranke i to koordinator Izvršnog odbora za Nišavski i Pirotski okrug Bojan Bajagić i članica Glavnog odbora SNS i načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski.

Miletić (levo), Bajagić (u sredini) i Sotirovski (desno), foto: M. Ilić
Miletić (levo), Bajagić (u sredini) i Sotirovski (desno), foto: M. Ilić

Takođe, u svečanom delu održavanja glavnog odbora USS prisustvovao je i Čedomir Rakić, predsednik SPS OO Aleksinac.

Glavni odbor USS, foto: M. Ilić
Glavni odbor USS, foto: M. Ilić

Miletić je istakao da će Ujedinjena seljačka stranka izaći na republičke, pokrajinske i lokalne izbore, te da glavni odbor i članstvo očekuje dobre izborne rezultate jer je USS ojačala i stasala i kao lojalan partner i pravi predstavnik seljaka i radnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Inače, na glavnom odboru stranke razrešeni su neaktivni članovi i članovi i funkcioneri koji su ranije podneli ostavke, a takođe, istog dana imenovana su nova lica, za koja je predsednik stranke rekao da će doneti svežinu i pozitivne rezultate stranci.

USS će poštovati sva pravila i Ustav i poziva sve da izađu na izbore. Imamo platformu USS gde sam dobio obavezu da tu platformu sutra promovišem i predstavim koalicionim partnerima. Najpre ćemo razgovarati sa koalicionim partnerima iz SNS-a, najjačom srpskom strankom, sa kojima imamo dobru saradnju, rekao je Miletić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA