Kao i građani Niša

REŠENO: SVRLJIŽANI NEĆE PLAĆATI PUTARINU na novim naplatnim rampama oko Niša

Broj pregleda

Zahvaljujući apelu i inicijativi narodnog poslanika Milije Miletića i zahtevu predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović Svrljižani neće plaćati putarinu na novim naplatnim rampama oko Niša.

Miletić i Drobnjak, foto: T.L.
Miletić i Drobnjak, foto: T.L.

To je dogovoreno na današnjem sastanku u JP ,,Putevi Srbije“ kojem su prisustvovali direktor Zoran Drobnjak, pomoćnik direktora Darko Savić, narodni poslanik Milija Miletić i predsednica Skupštine opštine Svrljig Tatjana Lazarević.

Naš zahtev je prihvaćen, Svrljižani, kao i Nišlije neće plaćati putarinu na novim naplatnim rampama oko Niša, rekao je za naš portal narodni poslanik Milija Miletić.

MILETIĆ: GRADONAČELNIK I NAČELNICA NIŠAVSKOG OKRUGA DA POŠALJU ZAHTEVE ZA REKONSTRUKCIJU PUTEVA! 

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da će pismenim putem obavestiti gradonačelnika Niša Darka Bulatovića i načelnicu Nišavskog upravnog okruga Draganu Sotirovski da što pre pošalju zahteve prema JP ,,Putevi Srbije“ da se krene sa rekonstrukcijom puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice u Nišu, kao i deonici puta prema Proseku.

Predsednica Trifunović od JP ,,Putevi Srbije“ traži olakšice za Svrljižane

Pročitajte i

Plaćanje putarine, foto: M.M.

Građani zainteresovani za gradske kartice

Građani Svrljiga sve masovnije posećuju zgradu Opštine Svrljig kako bi najbrže došli do gradske kartice za prolaz na naplatnim rampama oko Niša. Sve bitne informacije,