Svrljiške novine

Sv. Petka
Broj pregleda

OO SNS Svrljig obeležio stranačku slavu

Presecanjem slavskog kolača Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu obeležio je svoju stranačku slavu Sv. Petku. 

sns svrljig

Svečanom činu presecanja slavaskog kolača prisustvovali su i koalicioni partneri na državnom i lokalnom nivou USS i PUPS, a slavske čestitke uputili su predstavnici OO JS Svrljig i OO SPS Svrljig.

Kolač koji je za narednu godinu od Milana Mihajlovića preuzeo sekretar OO SNS Svrljig Igor Davidović presekli su lokalni sveštenici Mladen Marinković i Nikola Miljković. Budući kolačar je iskoristio priliku i okupljenima čestitao Sv. Petku, stranačku slavu Srpske napredne stranke.

OO SNS Svrljig, foto: OO SNS Svrljig, stranačka slava
OO SNS Svrljig, foto: OO SNS Svrljig, stranačka slava / autor: Sandra Milutinović

U ime GO SNS Niš prisustvovala je Dragana Sotirovski, a svim članovima, aktivistima i prisutnima slavu je čestitao predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Svrljigu Goran Jeremijić.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA U SVRLJIGU 

Srpska napredna stranka na vlasti je i u Svrljigu gde je koalicioni partner sa Ujedinjenom seljačkom strankom i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije. SNS u Svrljigu ima svog zamenika predsednika opštine Gradimira Milosavljevića, zamenika predsednika Skupštine opštine Svrljig Gorana Jeremijića, pomoćnika predsednika opštine Svrljig Daliborku Marković, kao i svoje predstavnike u Opštinskom veću i Skupštini opštine Svrljig.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS