Sv. Petka

OO SNS Svrljig obeležio stranačku slavu

Broj pregleda

Presecanjem slavskog kolača Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu obeležio je svoju stranačku slavu Sv. Petku. 

sns svrljig

Svečanom činu presecanja slavaskog kolača prisustvovali su i koalicioni partneri na državnom i lokalnom nivou USS i PUPS, a slavske čestitke uputili su predstavnici OO JS Svrljig i OO SPS Svrljig.

Kolač koji je za narednu godinu od Milana Mihajlovića preuzeo sekretar OO SNS Svrljig Igor Davidović presekli su lokalni sveštenici Mladen Marinković i Nikola Miljković. Budući kolačar je iskoristio priliku i okupljenima čestitao Sv. Petku, stranačku slavu Srpske napredne stranke.

OO SNS Svrljig, foto: OO SNS Svrljig, stranačka slava
OO SNS Svrljig, foto: OO SNS Svrljig, stranačka slava / autor: Sandra Milutinović

U ime GO SNS Niš prisustvovala je Dragana Sotirovski, a svim članovima, aktivistima i prisutnima slavu je čestitao predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Svrljigu Goran Jeremijić.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA U SVRLJIGU 

Srpska napredna stranka na vlasti je i u Svrljigu gde je koalicioni partner sa Ujedinjenom seljačkom strankom i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije. SNS u Svrljigu ima svog zamenika predsednika opštine Gradimira Milosavljevića, zamenika predsednika Skupštine opštine Svrljig Gorana Jeremijića, pomoćnika predsednika opštine Svrljig Daliborku Marković, kao i svoje predstavnike u Opštinskom veću i Skupštini opštine Svrljig.

Pročitajte i

SO Svrljig, foto: M.M.

Održana deveta sednica SO Svrljig

Danas je održana radna sednica SO Svrljig na kojoj je bilo devet tačaka.  Na početku sednice zamenica predsednika SO Svrljig uvrstila je na dnevni red

Politika: SNS i SPAS se ujedinjuju

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će biti formirana radna grupa koja će krenuti u razgovore sa liderom

OO SNS Svrljig čestitao Uskrs gradjanima Svrljiga

OO SNS uputio je svim gradjanima uskršnju čestitku.  Svim građanima pravoslavne veroispovesti OO SNS upućuje najiskrenije čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa. Uskrs je praznik