Uskoro i dogradnja
Broj pregleda

,,Poletarcu” 1,6 miliona za nabavku nameštaja i radne opreme

Predškolskoj ustanovi ,,Poletarac” od Ministarstva pravde odobren je projekat ,,Nabavka nameštaja i radne opreme za potrebe ustanove” u iznosu od 1.620.918 dinara.

Potpisivanje i dodela ugovora, foto: PU ,,Poletarac''
Potpisivanje i dodela ugovora, foto: PU ,,Poletarac”

U ponedeljak, 29. avgusta .2019.godine, u prostorijama Narodnog muzeja u Beogradu ministarka pravde Republike Srbije Nela Kuburović dodelila je, na osnovu rešenja Vlade Srbije, ugovore o realizaciji projekata od javnog interesa, a za koje su sredstva u iznosu od 470 miliona dinara prikupljena po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja ili oportuniteta.

Jedna od 150 ustanova sa kojima je potpisan ugovor je i Predškolska ustanova ,,Poletarac” iz Svrljiga, koja je konkurisala sa projektom ,,Nabavka nameštaja i radne opreme a za potrebe ustanove”.

Na ovaj način obezbeđena sredstva u iznosu od 1.620.918 dinara iskoristiće se za nabavku nameštaja koji će biti neophodan ustanovi nakon dogradnje objekta.

Naime, tokom avgusta očekuje se početak dogradnje 380m2 objekta vrtića čime će se stvoriti uslovi za veći obuhvat dece programima predškolskog vaspitanja i obrazovanja na teritoriji naše opštine.

Podsećamo da se na listi čekanja, nakon završenog konkursa za prijem dece, nalazi 60 deteta, uzrasta od 12 meseci do 5,5 godina.

Dejan Miletić i Milija Miletić obilaze radove u PU ‚‚Poletarac'' Svrljig, foto: M.M.
Arhivska fotografija: Dejan Miletić i Milija Miletić obilaze radove u PU ‚‚Poletarac” Svrljig, foto: M.M.

Svečanosti povodom potpisivanja ugovora prisustvovali su narodni poslanik Milija Miletić i direktor PU ,,Poletarac” Dejan Miletić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *