ONA PEVA NA OVOGODIŠNJOJ BELMUŽIJADI: Njena najnovija pesma je ,,Doza otrova” i prati je više od pola miliona ljudi na Instagramu

VIDEO

Na ovogodišnjoj 14. ‚‚Belmužijadi” očekuje se rekordan broj posetioca, a u tome će svakako pomoći koncerti estradnih zvezda – Milice Todorović i čuvenog Halida Bešlića.  

Belmuzijada 2012

Milicu Todorović na ,,Instagramu” prati nešto malo više od pola miliona ljudi, isto toliko i na društvenoj mreži ,,Fejsbuku”.

https://www.instagram.com/p/B0Bk0JOIXRa/

Ona je prošlog meseca izdala novu pesmu ,,Doza otrova”, pa poslušajte je i pripremite se za predstojeću manifestaciju koja počinje prvog vikenda u avgustu.

Povezano

Podeli sa prijateljima:

Najnovije na portalu

Turizam

EKO

3 Komentari

 • Samo kolika će biti doza otrova u opštinskoj kasi bog jaki zna, jer ovi neće doći da pevaju za lepe oči, već će izvršiti totalnu agresiju na budžet opštine,uz naravno orkestar “Topli maj” koji će ohladiti i zamrznuti opštinsku kasu.

  14
  4
  • Stvarno, koliko se plaća ovoj pevačici ??? Neka se neko oglasi…

   6
   5
 • Наши у општини Мерошина за “Тропико бенд” за дане вишње чија је цена била 30 динара су ,,тропали,, 4000 евра за два сата не знам за колико ће вас “Топли Мај” охладити и отопити ваш бренд ,,белмуж”

  7
  4

Komentar

Your email address will not be published.