Svaka čast

Mladi iz USS u akciji uređivanja zelenih površina

Ukupan broj pregleda:

Mladi iz Ujedinjene seljačke stranke juče su se angažovali i krenuli sa uređivanjem zelenih površina koje su drastično narasle poslednjih dana zbog obilnih padavina. 

USS Akcija, foto: M.M.
USS Akcija, foto: M.M.

Imajući u vidu da JKSP ,,Svrljig“ ima problema sa nedostatkom zaposlenih ljudi, mladi iz USS su se samoinicijativno angažovali i na ovaj način pomogli da se što pre završe svi započeti poslovi na uređenju zelenih površina u gradu.

USS Akcija, foto: M.M.
USS Akcija, foto: M.M.

Oni su juče kosili na na potezu oko ulice 7. Brigade, kao i u blizini pruge, gde god je to bilo potrebno.

Po rečima Miloša Petrovića (USS), slične akcije biće nastavljene narednih dana, a planira se da se ujedine i mladi na selu i očiste svoja seoska naselja.

19 Responses

 1. Miloš Petrović radi nešto korisno,pokosio malu zelenu površinu haha.Treba svaki dan da kosi da iskoristi svoju grbinu

  29
  30
 2. Mladi na selu za razliku od tebe izgoreše na suncu jer rade svakog dana. A ti si ovo radio čisto da te snime i slikaju

  37
  38
 3. Sad ce i Igor Davidovic da angazuje svoje komunalce iz Sns zaduzene za kosidbu.Ne znam dal je ovaj decko iz Uss zaposlen ali ako misli da ce da ga zaposle zato sto se zamlacuje s trimer od toga nema nista.Mozda dobije neku dnevnicu oko vidovdanski turnir i belmuzijadu i to je to.Radna mesta dobijaju mrsomud.

  14
  11
 4. Na inicijativu Milije Miletica je ovo radjeno. A razlog je odgovor na akcije SNS i Igora Davidovica….E to je surova istina ove istorijske akcije… U prevodu trka za jeftinim političkim poenima.

  21
  8
 5. Bravo mladi tako se to radi.Samo napred i do pobede jer pobedjuje mladost i dobrota a ne lose i zlo koje nas je obuzelo i setalo ulicama.

  26
  22
 6. Imali smo Demokratsku stranku na vlasti imali smo Socijaliste i mnoge druge koji se sada transformisu u neke grupe gradjana i zele da spasu grad. . . Molim? Od cega? od novog bazena?novog puta do stare planine? novog puta do popsice? novog puta do Pluzine,Nisevca,Drajinca,Izvora????????Od firme koja je uposlila 150 ljudi za proizvodnju cipela??? od radnih mesta koja ce da budu otvorena za koji meseC?pa neka spasu svoja dvorista,lokale,porodice,sami sebe,nemoj nas da spasavaju.A sve su to stranke koje sam naveo spojene u jednu grupu gradjana

  21
  28
 7. vi koji hejtujete ovako lepe stvari treba da zarastete u travu sve skakavci da vas izedu i bubisarbe i pauci e. 😀 NAPRED MLADI! Treba da nam grad bude lep i pokosen, a ne da izgleda ko djungla u indjiju. cao

  5
  7

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *