Search
Close this search box.
Svaka čast
Broj pregleda

Mladi iz USS u akciji uređivanja zelenih površina

Podeli sa prijateljima:

Mladi iz Ujedinjene seljačke stranke juče su se angažovali i krenuli sa uređivanjem zelenih površina koje su drastično narasle poslednjih dana zbog obilnih padavina. 

USS Akcija, foto: M.M.
USS Akcija, foto: M.M.

Imajući u vidu da JKSP ,,Svrljig” ima problema sa nedostatkom zaposlenih ljudi, mladi iz USS su se samoinicijativno angažovali i na ovaj način pomogli da se što pre završe svi započeti poslovi na uređenju zelenih površina u gradu.

USS Akcija, foto: M.M.
USS Akcija, foto: M.M.

Oni su juče kosili na na potezu oko ulice 7. Brigade, kao i u blizini pruge, gde god je to bilo potrebno.

Po rečima Miloša Petrovića (USS), slične akcije biće nastavljene narednih dana, a planira se da se ujedine i mladi na selu i očiste svoja seoska naselja.

19 Komentara

  1. Sad ce i Igor Davidovic da angazuje svoje komunalce iz Sns zaduzene za kosidbu.Ne znam dal je ovaj decko iz Uss zaposlen ali ako misli da ce da ga zaposle zato sto se zamlacuje s trimer od toga nema nista.Mozda dobije neku dnevnicu oko vidovdanski turnir i belmuzijadu i to je to.Radna mesta dobijaju mrsomud.

  2. Na inicijativu Milije Miletica je ovo radjeno. A razlog je odgovor na akcije SNS i Igora Davidovica….E to je surova istina ove istorijske akcije… U prevodu trka za jeftinim političkim poenima.

  3. Imali smo Demokratsku stranku na vlasti imali smo Socijaliste i mnoge druge koji se sada transformisu u neke grupe gradjana i zele da spasu grad. . . Molim? Od cega? od novog bazena?novog puta do stare planine? novog puta do popsice? novog puta do Pluzine,Nisevca,Drajinca,Izvora????????Od firme koja je uposlila 150 ljudi za proizvodnju cipela??? od radnih mesta koja ce da budu otvorena za koji meseC?pa neka spasu svoja dvorista,lokale,porodice,sami sebe,nemoj nas da spasavaju.A sve su to stranke koje sam naveo spojene u jednu grupu gradjana

  4. vi koji hejtujete ovako lepe stvari treba da zarastete u travu sve skakavci da vas izedu i bubisarbe i pauci e. 😀 NAPRED MLADI! Treba da nam grad bude lep i pokosen, a ne da izgleda ko djungla u indjiju. cao

Izrada web sajtova

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svrljiske novine predstavljaju

Pravoslavni crkveni kalendar

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Izrada web sajtova

Povezano