PR Tekst
Broj pregleda

NOVI OBRAZOVNI PROFILI PLUS STIPENDIJA ZA UČENIKE: Upišite srednju školu u Svrljigu

Veoma mali broj škola privilegovan je da turizam izučava na nov, zanimljiv i savremen način – a Srednja škola ,,Dušan Trivunac Dragoš” je od ove godine jedna od njih! 

srednja skola svrljig

Naime, u Srednjoj školi u Svrljigu, od ove godine uvedeni su novi smerovi, a jedan od njih je ,,Trgovina, ugostiteljstvo i turizam” – ,,Turističko – hotelijerski tehničar” u trajanju od 4 godine.

Za ovaj smer vlada veliko interesovanje, a samo je 30 slobodnih mesta za upis u novoj školskoj 2019/2020 godini. 

Posao turističko – hotelijerskog tehničara podrazumeva rad u turističkim agencijama, rad na recepciji, organizacija i smeštaj turista u ugostiteljskim objektima.

U SVRLJIGU UPIŠITE GIMNAZIJU! 

U Svrljigu možete i ove školske godine upisati Gimnaziju, opšti smer. Za ovo odeljenje predviđeno je 30 učenika.

Pored toga, osmaci se mogu odlučiti i za trogodišnji smer trgovca ili za Mašinskog tehničara koji traje 4 godine i prima 30 učenika!

OPŠTINA STIPENDIRA UČENIKE SA PO 5000 DINARA MESEČNO

Opština Svrljig, kao i prošle godine, stipendira svakog učenika koji upiše neki od ponuđenih profila u iznosu od 5.000 dinara mesečno.

NAPRAVITE NAJBOLJI IZBOR, UPIŠITE SREDNJE OBRAZOVANJE U SVRLJIGU!

Kontakt informacije:
Tel. 018/ 821-010
Web. www.ssdtd.edu.rs
E-mail. [email protected]

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

  • Sigurnije mi je kao roditelju da upišem dete u našu srednju školu, da mi bude pred očima i da ga kontrolišem … 😉

    • Ove negativne lajkove daju ili neki večiti kontraši ili oni koji nemaju decu. Koji god da su trebali bi da se malo pozabave svojom psihom, ako već nije kasno…

      • Psihom treba da se pozabavi osoba koja hoće da kontroliše dete od 15godina. Ako za 15godina nije stekla međusobno poverenje sa detetom teško da može da ga kontroliše sad. Deca koja su pod stalnom kontrolom itekako znaju i da slažu, a i da budu nekontrolisana kad nisu pod budnim okom roditelja.

  • Pokušao sam da pronadjem u nekoj enciklopediji ovakvu analizu ponašanja petnaestogodišnjaka ali nema nigde. Mislim da svi u okruženju imamo osobe i mnogo starije a puno neodgovornije za svoje godine. Slobodno samo šaljite decu što dalje od vas, otudjite ih, prepustite da ih neko drugi vaspitava ako će vam tako biti lakše, srećno…

    • Deca do 15 god. već treba da su vaspitana.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *