Apel: Ne palite pored puta
Broj pregleda

Saobraćajka zbog dima na putu! Povređene četiri osobe

Protekle nedelje, u blizini skretanja za Lozan, automobil marke ,,lada” direktno je udario u traktorsku prikolicu prilikom čega su povređene četiri osobe.

policija svrljig 2

Do nezgode je došlo zbog smanjenja vidljivosti na putu jer je vlasnik parcele, koja se nalazi do saobraćajnice, zapalio nisko rastinje i suvo šiblje, te je usled paljevine nastao veliki dim, pa je vozač ,,lade” usled neprilagođene brzine uslovima puta tom prilikom udario u traktorsku prikolicu.

U nezgodi su povređene četri osobe – dve teže, i sve su bile u putničkom automobilu. Sva lica odmah su prevezena u niški Klinički centar.

U SVRLJIGU OD POČETKA PROLEĆA BUKTALO 100 POŽARA

Foto: Z.M. / M.M. / Požar u Đurincu
Foto: Z.M. / M.M. / Požar u Đurincu

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Nišu Srđan Mitrović kaže za portal ,,Svrljiške novine” da je na teritoriji svrljiške opštine zabeleženo ravno 100 požara od početka proleća.

Najčešće je gorelo nisko rastinje u 83% slučajeva, požarom su zahvaćene dve šume i jedna deponija smeća. Bilo je i 7 intervencija na građevinskim objektima.

Nadležni apeluju da se na otvorenom ne pali vatra, jer će se u narednom periodu nastaviti sa podnošenjem prijava protiv onih koji pale vatru, a već je kako nezvanično saznajemo napisano preko 30 prijava.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *