Uspeh svrljiških košarkašica KK ,,Svrljig''

PONOS SVRLJIGA: Košarkašice ponovo među najboljima u Srbiji!

Broj pregleda

Košarkašice KK ,,Svrljig“ ponovo su se plasirale u TOP 8 ekipa u Srbiji i ove godine takmičiće se sa košarkaškom elitom naše zemlje.

Košarkašice KK ,,Svrljig'' sa trenerom Igorom Radivojevićem, foto: I.R. / KK ,,Svrljig''
Košarkašice KK ,,Svrljig“ sa trenerom Igorom Radivojevićem, foto: I.R. / KK ,,Svrljig“

Košarkašice KK ,,Svrljig“ u ovoj godini ostvarile su veoma zapažene rezultate, a već dve godine plasiraju se u TOP 8 ekipa u Srbiji, u juniorskoj konkurenciji.

To znači da će KK ,,Svrljig“ u narednom periodiu igrati mečeve sa ,,Crvenom zvezdom“ i ,,Partizanom“ iz Beograda, te sa ekipama ,,Radivoj Korać“, ŽKA ,,Novi Sad“, ,,Proleter“, ,,Srbobran“ i KK ‚‚Kraljevo“.

Vredno je istaći da će se ove godine završni turnir igrati u Srbobranu kod Novog Sada i to od 15. do 19. maja.

Da je košarkašicama krenulo dokaz je i to da su u ,,Prvoj ženskoj Regionalnoj ligi – Jug“ ostvarile odlične rezultate i nalaze se na 6. mestu na tabeli.

REČ TRENERA

Trener KK ''Svrljig'' Igor Radivojević, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine
Igor Radivojević, foto: M.M.

Kao što i sami znate Košarkaški klub ,,Svrljig”  osnovan je 2013. godine. Zacrtan cilj, uz mukotrpan rad je na neki način i ostvaren, jer smo iz kvantiteta dobili kvalitet.

Da ne zaboravimo da je u našem klubu ponikao Savić Predrag, rođen 2004. godine, koji je danas igrač KK ,,Crvena zvezda“ iz Beograda.

Ja kao trener mogu biti ponosan što radim sa ovim devojčicama, što postižu ove rezultate imam samo reči hvale za njih sve drugo što bi rekao – bilo suvišno.     Mogu samo da se zahvalim svim privrednicima Svrljiga, a i privrednicima van naše opštine, kao i generalnom sponzoru Opšitini Svrljig što nam pomaže, jer bez njih ne bi smo uspeli.

Pročitajte i

FK ,,Svrljig“ deklasirao ,,Toplicu“!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ prosto su deklasirali ,,Toplicu“ iz Šarlinca pobedivši 4:1 (2:0) u 9. kolu Nišavske okružne lige. Svrljižani su tokom cele utakmice dominirali na

1 Komentar

  • Bravo za trenera i opstinu , a i za Predraga !!!!!

    7
    4

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *