PUKAO KOTAO USRED ZIME: Narodni poslanik pritekao u pomoć Nikolićima

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas su obišli domaćinstvo Gorana Nikolića iz naselja Rosulja koga je zadesila nezgoda prilikom pucanja kotla.

Naime, po rečima Nikolića, domaćinstvo je ostalo bez grejanja usled pucanja kotla, pa je četvrti dan po ovoj hladnoći porodica primorana da sedi u jednoj sobi.

Poslanik Miletić kaže da opština treba da preduzme mere, zajedno sa Centrom za socijalni rad i pomogne ovoj porodici da prevaziđu novonastali problem.

Goran Nikolić i Miroslav Marković će sutra zajedno otići u Centar za socijalni rad da ih oni detaljno upute na koji način mogu da pomognu ovoj porodici. Nadam se da će što pre zajedničkim snagama naći adekvatno rešenje, kaže Miletić.

Poslanik Miletić ističe da Opština uvek nastoji da pomogne svojim sugrađanima, pogotovu onima kojima je pomoć preko potrebna.

1 Komentar

  • greota za ljude sto im se to desilo i stvarno treba da se pomogne svako ,ne samo oni. zamolicu novinare svrljiske novine da nam posle sprovedene pomoci na pisu na koji nacin je opstina pomogla ovim ljudima.hvala.

    8
    5

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *