Search
Close this search box.
Broj pregleda

PUKAO KOTAO USRED ZIME: Narodni poslanik pritekao u pomoć Nikolićima

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas su obišli domaćinstvo Gorana Nikolića iz naselja Rosulja koga je zadesila nezgoda prilikom pucanja kotla.

puko kotao

Naime, po rečima Nikolića, domaćinstvo je ostalo bez grejanja usled pucanja kotla, pa je četvrti dan po ovoj hladnoći porodica primorana da sedi u jednoj sobi.

Poslanik Miletić kaže da opština treba da preduzme mere, zajedno sa Centrom za socijalni rad i pomogne ovoj porodici da prevaziđu novonastali problem.

kotao puko

Goran Nikolić i Miroslav Marković će sutra zajedno otići u Centar za socijalni rad da ih oni detaljno upute na koji način mogu da pomognu ovoj porodici. Nadam se da će što pre zajedničkim snagama naći adekvatno rešenje, kaže Miletić.

Poslanik Miletić ističe da Opština uvek nastoji da pomogne svojim sugrađanima, pogotovu onima kojima je pomoć preko potrebna.

Jedan komentar

  1. greota za ljude sto im se to desilo i stvarno treba da se pomogne svako ,ne samo oni. zamolicu novinare svrljiske novine da nam posle sprovedene pomoci na pisu na koji nacin je opstina pomogla ovim ljudima.hvala.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano