MILETIĆ I LJAJIĆ O RAZVOJU TURIZMA!

Broj pregleda

Miletić se juče u Beogradu sastao sa ministrom Ljajićem kako bi razgovarali o razvoju jugoistočne Srbije sa akcentom na razvoj turizma u Svrljigu.

Ministar Ljajić

Miletić kaže da Svrljig ima potencijala, a to je predočio i ministru Ljajiću, rekavši da svrljiška opština obiluje mnogim atraktivnim turističkim lokalitetima, te da u se u Svrljigu predano radi na razvoju turizma, ali je pomoć države i resornog ministarstva veoma potrebna.

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da postoji mogućnost da u Svrljigu proizvodnju pokrene jedan od turskih investitora, koji je zainteresovan za jug Srbije, kako bi se na taj način podstakao brži privredni rast svrljiške opštine. 

Po rečima ministra Ljajića, on će Svrljig posetiti početkom 2019. godine kako bi se i lično uverio u turističku ponudu svrljiške opštine.

Sastanku u Beogradu prisustvovali su i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković i zamenik predsednika SO Knjaževac Igor Stevanović.

Pročitajte i

Badnje jutro, foto: M.M.

USS: Srećan vam Badnji dan

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić čestitao je Badnje jutro i Badnji dan svim svojim sugrađanima. On je rano jutros doneo badnjak ispred prostorija USS

1 Komentar

  • Jos Bugarin nije otvorio a vec otvara turcin hahahaha

    21
    1

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *