BOŽIĆNI FESTIVAL 2018: NA LICITACIJI SLIKA VELIKI BROJ LJUDI

Broj pregleda

Danas je u kafiću ,,Incognito” ozržana licitacija slika i fotografija koje su nastale na foto-koloniji, a sve u okviru 11. ,,Božićnog festivala”.

3BCCD390 3691 42DF 9927 8731F74E1F53

Licitaciju je pratio veliki broj zainteresovanih gradjana, a prodato je oko dvadesetak slika.

Prosečna cena slike bila je oko 1500 dinara, a od licitacije sakupljeno je 16.500 dinara koji će biti uplaćeni na račun Centra za socijalni rad Svrljig, da bi kasnije tim parama bila obezbedjena pomoć socijalni najugroženijim gradjanima.

Licitacija je održana u organizaciji Centra za turizam, kulturu i sport, UG ,,Terra Incognita’’, a uz pomoć kafića ,,Incognito” koji je obezbedio adekvatan izložbeni prostor.

Akciju licitacije sproveli su predsednik UG ,,Terra Incognita’’ Nenad Randjelović i Milena Ristić, predstavnica Centra za turizam Svrljig.

Pročitajte i

Božićni festival, foto: M.M.

Završen ,,Božićni festival“ u Svrljigu

Jučerašnjim nastupom kulturno umetničkih društava i zabavnim programom završen je ovogodišnji ,,Božićni festival“.  Poslednji dan Festivala održan je u sali bioskopa, a igrom i pesmom

Božićni festival, program

Sutra počinje 12. ,,Božićni festival“

Tradicionalni ,,Božićni festival“ počinje sutra i trajaće do 10. januara 2020. godine.  ,,Božićni festival“ počinje sutra Školom tradicije za prvake sa temom ,,Čas o Božiću i Božićnom

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *