PRVI UDAR SNEGA: ZIMSKA SLUŽBA JKSP “SVRLJIG“ JE NA TERENU

Broj pregleda

Zimska služba JKSP ,,Svrljig“ Svrljig je na terenu i radi na čišćenju snega na teritoriji gradskog naselja.

jksp svrljig

Takođe, mašine su raspoređene i čiste seoska područja.

Novi predsednik SO Svrljig, Igor Davidović, foto: M.M. Svrljiške novine
Novi direktor JKSP ,,Svrljig’’, Igor Davidović, foto: M.M. Svrljiške novine

Po rečima direktora JKSP ‚‚Svrljig“ Igora Davidovića u ranim jutarnjim satima otvoreni su putni pravci prema Đurincu, Ribaru (gornja mahala, do škole i donja mahala), Beloinju (put koji prolazi kroz selo i uključuje se na glavni put), Izvor selu (do škole), Burdimu (samo lokalni put), Bučumu, Oklištu, Guševcu (iz pravca Trandafilove vodenice sa regionalnog puta).

Trenutno se čisti put prema Lukovu i Vlahovu, a do kraja dana biće otvoreni putni pravci prema Manojlici, Gulijanu i Lozanu, kaže Davidović.

Direktor JKSP “Svrljig“ Igor Davidović za portal “Svrljiške novine“ ističe da su otvoreni i putni pravci do Drajinca (do škole), Prekonoge (do centra), Niševca, Varoša, Palilule, Plužine (Niševac-Plužina) i sa regionalnog puta do Plužine. Otvoren je putni pravac do Grbavča iz pravca magistralnog puta (Gramada-Grabvče) i u kasnim večernjim časovima biće prohodni putevi prema Kopajkošari, Radmirovcu, Davidovcu, Galibabincu, Gojmanovcu, Pirkovcu i Labukovu i Izvoru Trojica.

jksp svrljig radno

Regionalni putni pravci od Periša do Popšice su u nadležnosti Preduzeća za puteve STRABAG i oni se takođe čiste, kaže Davidović.

JKSP “Svrljig“ se upravlja prema planu zimskog održavanja i prioriteti su da se omogući prolazak do samog sela, dok je drugi prioritet da se otvaraju mahalski putevi, kaže Davidović.

U prepodnevnim časovima otvoreno je kompletno naselje Padalište iznad Železničke stanice, Lukavica, Saraj, Popovac, put ka groblju i ostale ulice.

Kontakt telefoni za sve informacije i obaveštenja:

  • 064/831-25-20 Milan Nikolić – šef na zimskom održavanju puteva
  • 062/ 245-121 Igor Davidović – direktor JKSP “Svrljig“ Svrljig

Pročitajte i

Voda, ilustracija, foto: M.M.

Važno obaveštenje za meštane Prekonoge!

Selo Prekonoga ostaće bez vode 28.10.2021. godine zbog intervencije na vodovodnoj mreži, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“ iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig“ Svrljig.  Planirane

Intervencija na vodovodnoj mreži, foto: M.M.

Trenutno Ulica Radetova bez vode

Ulica Radetova trenutno je bez vode zbog intervencije na vodovonoj mreži.  Iz JKSP ,,Svrljig“ su nas obavestili da danas nema drugih isključenja na vodovodu. APEL

1 Komentar

  • Ima li inzenjera u taj JKSP? Samo sto ne stavise broj od cistacice.

    6
    5

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *