TURIZAM: Pored portugalske Madeire i hrvatskog Hvara, na belgijskom sajtu priča i o Niševačkoj klisuri

Broj pregleda

Da opština Svrljig svojim prirodnim lepotama u budućnosti može da parira razvijenim turističkim destinacijama, brdsko-planinskog tipa dokazuje se iz dana u dan.

Foto: Prtscr, page ‚‚Terra incognita''
Foto: Prtscr, page ‚‚Terra incognita“

Naime, na belgijskom sajtu „Itinari“ pre nekoliko dana je osvanu jedan divan tekst o kotlovima na reci Belici koji se nalaze u Niševačkoj klisuri i pećinskom kompleksu Samar.

Pravo je zadovoljstvo videti priču o nama između tekstova o portugalskoj Madeiri, hrvatskom Hvaru ili parkovima i baštama Pariza, kažu iz Udruženja građana ‚‚Terra incognita“ za naš portal.

Link: https://www.itinari.com/the-artwork-of-nature-pools-and-pots-of-nisevac-gorge-t9lf

Pročitajte i

Razdvaja se Centar za turizam, kulturu i sport

Delegacija Opštine Svrljig predvođena narodnim poslanikom Milijom Miletićem danas se u Beogradu sastala sa državnim sekretarom Miroslavom Kneževićem u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacijei kako

1 Komentar

  • Lepo, ali gde je tu Svrljig i Svrljiška klisura? Šta je sledeće, da Svrljiške planine preimenujemo u Prekonoške, Svrljiški Timok u Ribarski ili Beloinjski Timok, svrljiška pramenka neka bude burdimska ovca…. i sve to zvanično preko opštinskih ustanova. Svrljig i tako nestaje….

    10
    1

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *