Broj pregleda

POLJOPRIVREDNICA I VELIKI HUMANISTA: Na čelu lokalne Skupštine Tatjana Lazarević

Na poslednjoj 21. sednici SO Svrljig izabran je novi predsednik Skupštine opštine Svrljig. Na čelu Skupštine je Tatjana Lazarević.

Tatjana Lazarević, predsednica SO Svrljig, foto: M. Miladinović
Tatjana Lazarević, predsednica SO Svrljig, foto: M. Miladinović

Tatjana Lazarević je predsednica Foruma žena Ujedinjene seljačke stranke na nivou Srbije, radnica Centra za socijalni rad, veliki humanista i žena koja se bavi poljoprivredom.

Tatjana Lazarević učestvovala je u mnogim akcijama pomoći
Tatjana Lazarević učestvovala je u mnogim akcijama pomoći
Tatjana Lazarević za volanom traktora, foto: privatna arhiva
Tatjana Lazarević za volanom traktora, foto: privatna arhiva

Lazarevićeva vozi traktor, frezu, kombajn, sve poljoprivredne mašine, a nije joj strano da po ceo dan provede na njivi ili sa domaćim životinjama na svom imanju. Bavi se poljoprivredom, kao i ostali njeni ukućani koji joj pomažu. Udata je i majka dvoje dece.

Mnogim Svrljižanima je poznata kao žena dobre naravi, komunikativna i žena koja je uvek pritekla u pomoć svima, pogotovu ljudima koji su socijalno ugroženi. Važi za velikog humanistu, učestvovala je u mnogim humanitarnim akcijama i mnoge je sama pokretala. U prethodnom periodu veliki akcenat je stavila na pomoć ženama na selu, organizovala je mnoge seminare, edukacije i predavanja na temu razvoja poljoprivrede i ženskog preduzetništva. Pokretala je niz akcija za pomoć starim licima i sl.

Lazarevićeva u traktoru, foto: privatna arhiva
Lazarevićeva u traktoru, foto: privatna arhiva

Veliki je borac za prava žena, a posle njenih govora na tribinama Ujedinjene seljačke stranke – Foruma žena, mnogi ostaju bez reči, zadivljeni i duboko dirnuti.

Kada je u pitanju političko delovanje, Tatjana Lazarević je jedna od aktivnijih odbornika u Skupštini. U duele ulazi srčano, iskreno i sa puno optimizma, što velika većina prepoznaje, te nakon svakog govora dobija aplauze.

Ona će u budućem periodu voditi lokalnu Skupštinu koja broji 27 odbornika iz različitih političkih opcija.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Svi se ovde znamo ko smo i sta smo i koliko vredimo. Ova zena je promenila svaku postojecu stranku dok se nije izlaktala do ove pozicije. Jake kadrove imas milijo nema sta. Ovo je sad slag na tortu

    40
    72

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *