Broj pregleda

Održano takmičenje u dizanju tegova ‚‚Svrljig Open – Belmužijada”

U subotu, 4. avgusta, na kupališnom kompleksu ‚‚Bazeni Pastirište” održano je takmičenje pod nazivom ‚‚Svrljig Open – Belmužijada”.

Foto: M.M. / Redakcija
Foto: M.M. / Redakcija

‚‚Svrljig Open – Belmužijada” je novo takmičenje u kalendaru Powerlifting saveza Srbije. To je zapravo disciplina u kojoj su se učesnici takmičili u bench press classic za muškarce i žene.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/1056236024501352/

U ovom takmičenju učestvovalo je 20 klubova iz Srbije, Makedonije i Rusije, odnosno 43 takmičara, od kojih su tri sa invaliditetom. U takmičenju je učestvovalo 31 muškaraca i čak 12 žena.

Apsolutni pobednik i najjači takmičar bio je Aleksandar ilić iz kluba ‚‚Morava 2001” iz Vladičinog Hana, dok je najbolji sub juonir bio Veljko Pešić iz kluba ‚‚Vlasina” iz Vlasotinca.

Otvaranje, foto: M.M. / Redakcija
Otvaranje, foto: M.M. / Redakcija

Za najboljeg juniora proglašen je Miloš Vukićević iz kluba ‚‚XL” iz Leskovca, a za najboljeg veterana plasirao se Boško Stamenkovski iz kluba ‚‚Tavan Gym” iz Makedonije.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/1056268524498102/

Kada su u pitanju žene, apsolutna i najjača juniorka bila je gošća iz Rusije, Maryana Naumova, dok je najbolja sub juniorka bila Jelena Videnović iz ‚‚PBBK Knjaževac” iz Knjaževca.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/1056282314496723/

U konkurenciji osoba sa invaliditetom najbolje su se ostvarili Vesna Nikić iz kluba ‚‚PBBK Knjaževac” iz Knjaževca u kategoriji do 86 kg, Srđan Ristić iz ‚‚PBBK Knjaževac” iz Knjaževca u kategoriji do 80 kg i Radivoje Bajić iz kluba ‚‚Prometheusa” iz Smederava u kategoriji preko 107 kg.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/1056267047831583/

Organizator takmičenja bio je svrljiški klub PLK ”Svarog”, u saradnji sa Opštinom i Centrom za turizam, kulturu i sport.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Svrljig ulaže u dizanje tegova … Vidite koliko ste dali rukomenom klubu i koji su njihovi rezultati.

    6
    4

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *