SVAKA ČAST: Svrljižani najbolji u Srbiji na takmičenju iz poslovne informatike

Broj pregleda

U organizaciji Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko -turističkih škola Srbije, proteklog vikenda u srednjoj školi ‚‚Dušan Trivunac Dragoš“ u Svrljigu održano je 26. Republičko takmičenje iz poslovne informatike.

takmicenje

U konkurenciji 23 škole iz cele Srbije pobedila je srednja škola iz Svrljiga, drugo mesto osvojila je Ekonoimsko –trgovinska škola iz Požarevca i treće Ekonomska škola iz Užica.

Školu domaćina na ovom takmičenju predstavljao je Martin Radosavljević, učenik četvrtog razreda ekonomske škole, dok je mentor bila profesorka informatike Biljana Ilić iz Svrljiga.

U ime opštine Svrljig takmičenje je otvorio i okupljene učenike i nastavničko osoblje pozdravio je Miroslav Marković, pomoćnik predsednice opštine Svrljig.

– Izuzetno mi je zadovoljstvo što se SSŠ ‚‚Dušan Trivunac Dragoš“ ukazala prilika da bude domaćin Republičkog takmičenja. To je velika čast, kako za Školu, tako i za našu Opštinu, koja je svesrdno pomogla u organizaciji, poručio je Marković čestitajući Radosavljeviću i predstavnicima naše škole na osvojenom prvom mestu.

Inače, ovo takmičenje će biti ponovo održano u Svrljigu jer su učenici naše škole ponovo osvojili prvo mesto u Srbiji.

Pročitajte i

5 Komentar

 • Cestitke nasima

  8
  5
 • Bravo direktorka!!!!

  7
  11
 • Pa vidiš kako su uspešan kolektiv, svi tako došli do posla u školi al prvo mesto bate, nema tu… Još i sponzor kad se udene, to je završeno 100% ko osvaja…

  11
  5
 • Ponosan sam

  5
  5
  • Opstanak, opstanak….ponos i dika…

   7
   2

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *