Miletić sa Blagojevićem o završetku izgradnje sportske hale u Svrljigu

Broj pregleda

Narodni poslanik Milija Miletić danas se u Vladi Srbije sastao sa  direktorom Kancelarije za javna ulaganja Markom Blagojevićem kako bi razgovarao o nastavku izgradnje višenamenske sportske hale u Svrljigu i drugim mogućim ulaganjima.  

Milija Miletic Narodna skupstina

Cilj je da se višenamenska sportska hala stavi u funkciju. Projekat i svi propratni elementi su spremni, sada se očekuje nastavak izgradnje i konačna finalizacija projekta, što znači da bi Svrljig do 2019. godine trebalo da dobije jednu od najopremljenijih sportskih hala/objekata u ovom delu Srbije, kaže Miletić.

Pored sportske sale Miletić je sa Blagojevićem razgovarao i o rekonstrukciji vodovodne mreže, rešavanju problema aktvinih klizišta i rešavanje posledica poplava i nadolazećih voda u seoskim naseljima Varoš, Drajinac, Plužina, Bučum i Grbavče.

Po rečima Miletića, saradnja Kancelarije i Opštine se nastavlja, ali je načelna obaveza Opštinske uprave da što pre pripremi adekvatnu dokumentaciju i aplicira na konkursima koje raspisuju ministarstva za ove namene, kaže Miletić.

sportska hala

Pročitajte i

FK ,,Svrljig” deklasirao ,,Toplicu”!

Fudbaleri FK ,,Svrljig” prosto su deklasirali ,,Toplicu” iz Šarlinca pobedivši 4:1 (2:0) u 9. kolu Nišavske okružne lige. Svrljižani su tokom cele utakmice dominirali na

4 Komentar

 • Samo Svrljig nema halu pa ce moj klub da se pokaze u punom svetlu a tamo neko u Knjazevac da gleda gde sam od 16 utakmica izgubio 16 puta!

  7
  3
 • Xaxaxa sad je 2019 krajnji rok.Lipsi konju do zelene trave.Babusnica i Lebane imaju halu stidi se cumelo

  14
  2
 • A postrojenje za preciscavanje otpadnih voda? Kad ce to Cumelainen?

  14
  1
 • Mani Cumelo vise da se sastaje sa ljudi, uzmi i nesto napravi u ovu rupu, vidiš da su si svi kvalitetni ljudi otisli…!

  15

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *