Miletić sa Blagojevićem o završetku izgradnje sportske hale u Svrljigu

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić danas se u Vladi Srbije sastao sa  direktorom Kancelarije za javna ulaganja Markom Blagojevićem kako bi razgovarao o nastavku izgradnje višenamenske sportske hale u Svrljigu i drugim mogućim ulaganjima.  

Milija Miletic Narodna skupstina

Cilj je da se višenamenska sportska hala stavi u funkciju. Projekat i svi propratni elementi su spremni, sada se očekuje nastavak izgradnje i konačna finalizacija projekta, što znači da bi Svrljig do 2019. godine trebalo da dobije jednu od najopremljenijih sportskih hala/objekata u ovom delu Srbije, kaže Miletić.

Pored sportske sale Miletić je sa Blagojevićem razgovarao i o rekonstrukciji vodovodne mreže, rešavanju problema aktvinih klizišta i rešavanje posledica poplava i nadolazećih voda u seoskim naseljima Varoš, Drajinac, Plužina, Bučum i Grbavče.

Po rečima Miletića, saradnja Kancelarije i Opštine se nastavlja, ali je načelna obaveza Opštinske uprave da što pre pripremi adekvatnu dokumentaciju i aplicira na konkursima koje raspisuju ministarstva za ove namene, kaže Miletić.

sportska hala

4 Responses

  1. Samo Svrljig nema halu pa ce moj klub da se pokaze u punom svetlu a tamo neko u Knjazevac da gleda gde sam od 16 utakmica izgubio 16 puta!

    7
    3
  2. Mani Cumelo vise da se sastaje sa ljudi, uzmi i nesto napravi u ovu rupu, vidiš da su si svi kvalitetni ljudi otisli…!

    15

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *