Kreće treća faza rekonstrukcije gradskog parka u Svrljigu

Sa lepim i sunčanim vremenom dolaze i lepe vesti. Ovih dana očekuje se početak treće faze rekonstrukcije gradskog parka, najavio jepomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković.

gradski park 1

Kako nam je rečeno, u trećoj fazi radiće se na rekonstrukciji mobilijara za decu, a biće postavljeni i novi rekviziti i dodatno će se preurediti park.

S obzirom da je pred nama sve lepše vreme, te da samim tim počinje i građevinska sezona u planu nam je da otpočnemo treću fazu uređenja parka.Konkretno, na redu je došla kompletna zamena i reparacija mobilijara za decu kao i postavljanje dodatnih rekvizita, poručio je Marković.

Po rečima Markovića planira se i uređenje i izgradnja novih staza za šetanje.

Prošle godine smo napravili pozitivan iskorak postavljanjem video nadzora kao i ponovnim osvetljavanjem parka. Naravno tu su i nove klupe i kante za smeće. Nakon uspešne realizacije svih radova očekujemo da park posle dužeg vremena zablista u punom sjaju i postane omiljeno mesto za igru i razonodu naših mališana, rekao je Marković za portal ”Svrljiške novine”.

Povezano

2 Komentari

  • Najiskrenije se nadam da ce do realizacije i doci. Park nije u funkciji godinama i prakticno nemamo gde da izvedemo decu sto je apsolutna sramota. Puna podrska za projekat i ljude koji se na njemu zalazu.

    13
    5
  • Bravo. Konacno i park da dodje na red. Bilo je krajnje vreme.

    4
    4

Komentar

Your email address will not be published.