Baka Ruža proslavila 100-ti rođendan sa predstavnicama Kola srpskih sestara Svrljig

Broj pregleda

Ruža Milovanović iz Periša kod Svrljiga proslavila je svoj 100-ti rođendan, a tim povodom tortom su je iznenadile članice odbora Kola srpskih sestara iz Svrljiga. 

100 rodjendan

Baka Ruža je rođena daleke 1918. godine, a za njen 100-ti rođendan setile su se članice Kola srpskih sestara iz Svrljiga, pa su joj povodom toga donele rođendansku tortu u rodnom Perišu, selu nadomak Svrljiga, prema Staroj planini.

100 rodjenda sleo peris4

Predstavnice Kola srpskih sestara u dvočasovnom druženju sa baka Ružom razmenile su iskustva i imale priliku da čuju neke stare i poučne priče iz svrljiškog kraja.

U ime odbora Kola srpskih sestara iz Svrljiga obeležavanju stotog rođendana prisustvovale su predsednica Kola Sanja Davidović i članice Milica Milijić i Bojana Nikolić.

Pročitajte i

Oslikano savetovalište za bebe u Svrljigu

U okviru projekta ,, Za našu decu’’ koji je sufinansiran od strane Opštine Svrljig, Kolo srpskih sestara ukrasilo je čekaonocu savetovališta Doma zdravlja u Svrljigu. 

Paketići povodom praznika ‚‚Materice“

Članice Kola srpskih sestara su povodom praznika Materice podelile deci iz svrljiške opštine prigodne paketiće, koje je doniralo Udruženje građana „Centar zvezda“ iz Beograda, podružnica

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *