Broj pregleda

EKSKLUZIVNO: Izabrano novo rukovodstvo FK ”Svrljig” na čelu sa MILANOM MILUTINOVIĆEM

Profesor fizičkog vaspitanja Milan Milutinović jednoglasno je izabran za predsednika Fudbalskog kluba ”Svrljig”.

Milan Milutinović, foto: M. Miladinović
Milan Milutinović, foto: M. Miladinović

Stara podstava iz FK ”Svrljig” na čelu sa predsednikom Kluba Sretenom Bojićem podnela je neopozivu ostavku na sve funkcije, a vođenje Kluba, na inicijativu predstavnika Opštine, preuzeo je Milan Milutinović profesor fizičkog vaspitanja iz Svrljiga.

Njega je predložio Miroslav Marković, pomoćnik predsednice opštine Svrljig, kao najbolje rešenje Opštine za prevazilaženje trenutne krize u Fudbalskom klubu.

Za svog prvog saradnika Milutinović je izabrao advokata Ivana Radenkovića, dok će Upravu umesto Borivoja Petkovića, Zvezdana Gavrilovića, Bobana Petrovića, Race Mentovića, Tarzana Asanovića, Milenka Petrovića i Sretena Bojića u narednom periodu činiti Marko Mladenović, direktor Centra za turizam, kulturu i sport, Zoran Gavrilović, zaposleni u Centru za turizam, kulturu i sport i Miroslav Marković, pomoćnik predsednice opštine Svrljig, Ivan Radenković, advokat i Milan Milutinović, profesor.

Na prvom sastanku Upravnog odbora biće izabran i Sekretar kluba, kao i ostalo rukovodstvo koje će voditi ovaj Klub u daljem periodu.

Milutinović je rekao da će nova Uprava pokušati da FK ”Svrljig” izvede na pravi put, da osnuje Školu fudbala i  afirmiše mlade fudbalere i deceu koja će kasnije stasati za A selelkciju kluba.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA