Search
Close this search box.
Broj pregleda

Održan prvi turnir u obaranju ruke u Svrljigu (FOTO)

Podeli sa prijateljima:

U nedelju, 25. marta, u fiskulturnoj sali Srednje škole u Svrljigu održan je prvi turnir u obaranju ruke u organizaciji sportskog kluba ”Red Zmaja” iz Svrljiga. 

12 1

Ovo takmičenje na kojem je učestvovao veliki broj takmičara iz Svrljiga, Knjaževca, Niša, Trstenika i okolnih mesta posetio je i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković. Na otvaranju prvog turinra u obaranju ruke Marković je poručio da Opština namerava da i u narednom periodu pomaže sport i sportiste, te da će se raditi na unapređenju imidža opštine kroz promociju sporta i omladine.

7 4

U cilju podsticanja omladine da se bave sportom sa zadovoljstvom smo podržali organizaciju ovog turnira. Ovo je jedan novi sport sa kojim se do sada nismo susretali u našoj opštini i možda je sama njegova specifičnost uticala na ovako veliku posećenost prvog turnira. Smatram da je sve veći izbor različitih grana sporta pozitivan trend i da samim tim se otvara mogućnost da svako pronadje sebe u odredjenom sportu, rekao je Marković.

Inače, vredno je istaći da su na turniru učestvovale i pripadnice lepšeg pola u ženskoj kategoriji obaranja ruku.

4 Responses

  1. Dajte Miroslavu sansu da se pokaze u politickom smislu. Mlad je i ima ideje i entuzijazma. Trebalo bi sto vise forsirati mlade ljude poput njega. Ujedno podrzavam organziaciju ovog takmicenja.

  2. Treba podrzavati mlade entuzijaste. Ja za sad jedino vidim da to Miroslav aktivno radi i to je za svaku pohvalu. Takve ljude treba podrzati i dati im jos vecu volju za rad.

  3. Eeee vala sve smo sredili došlo je vreme do obaranja ruke,ekonomija cveta,sva radna mesta popunjena i nema više nezaposlenih.Bravo tiga bate Predsednice!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano