Broj pregleda

Što pre isplatiti treći i četvrti kvartal premija za mleko

Danas je u Nišavskom upravnom okrugu održan sastanak sa predstavnicima okruga, opština i gradova nišavskog okruga, javnih preduzeća i zadruga, sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem, na kojem je prisustvovao u ime Svrljiga narodni poslanik Milija Miletić. 

Narodni poslanik Milija Miletić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, foto: Svrljiške novine
Narodni poslanik Milija Miletić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, foto: Svrljiške novine

Poslanik Miletić je na ovom sastanku govorio o Pravilniku za male poljoprivredne proizvođače. Miletić je iskoristio priliku i postavio pitanja ”Zašto nije isplaćena premija za mleko za treći kvarta i kada će biti isplaćena poljoprivrednicima kojima nije isplaćena ova premija”.

Narodni poslanik Miletić naveo je da je ova premija od značaja i veoma potrebna malim proizvođačima koji mleko iz svojih gazdinstava plasiraju velikim mlekarama.

Takođe, narodni poslanik Miletić je upitao kada će biti isplećen i četvrti kvartal za 2017-tu godinu, kao i ostale subvencije u poljoprivredi.

Miletić je poručio da je pomoć poljoprivrednicima na jugoistoku zemlje preko potrebna i istakao da grad Niš mora biti okosnica razvoja ovog dela zemlje, kada su upitanju svi segmenti društva.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

6 Komentara

 • Ma lepo je tebi Milijo. A deca gde su nam? Po beli svet se razbezase. Gde su radna mesta sto si obecao????? Samo znas da se slikujes i pricas prazne price

  21
  5
  • Biće radna mesta,duplo više,ali samo u predizbornoj kampanji.Eeeeeee moj narode!!!!

   11
   3
 • Zaposljava Cumela u opstinu!Zatvorio je usta i Topu iz Jedinstvene Srbije ciju je zenu zaposlio u pisarnici opstine.Izadji Cumelo i javno kazi da ovo nije istina.

  13
  2
 • ČUMI KAD ĆEŠ DA NAS VODOŠ MALO PO VAŠARI, SAJMIŠTA DA IGRAMO I PEVAMO PO ZBRATIMLJENIM GRADOVIMA OD DJEVDJELIJE PO DO TRIGLAVA. TAD VAM JE BILO LEPO KAD STE NOSILI LITIJU PO BELI SVET I TROŠILI NARODNE PARE A SAD STE SE SETILI SELJAKA I PREMIJE ZA MLEKO. KOME JE VIŠE DO PESME I IGRE JEL VIDITE DA JE NARODU DOŠLO DO GRKLJAN I DA TEŠKO ŽIVI.

  17
  2
  • VAZAL,u feudalno doba plemić (vlastelin) ili vladar koji je priznavao vrhovnu vlast nekog većeg vlastelina ili vladara i imao prema njemu određene obaveze;
   prenosno: Potčinjena, zavisna osoba ili zavisna (vazalna) država; rob, pokoran čovek, podanik, sluga svog gospodara.
   Kletvenik, knez (vladar) koji je bio podređen nekom drugom knezu (vladaru) ili zavisan od nekog drugog kneza (vladara); podanik.

 • To je tacno treba da se isplate zaostale subvenicje. Poljoprivrednici su sve bedniji i bedniji nemoze vise da se ceka

  13

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *