Broj pregleda

MILETIĆ: Stipendije za učenike koji upišu Srednju školu u Svrljigu!

Narodni posalnik Milija Miletić održao je proteklog vikenda sastanak sa predstavnicima obrazovnih ustanova i predstavnicima lokalne samouprave kako bi zajednički pronašli najadekvatnije rešenje za početak realizacije aktivnosti dualnog obrazovanja u Svrljigu i stipendiranje učenika koji budu upisali SSŠ ”Dušan Trivunac Dragoš”.

IMG 4557 e1521572867701
Detalj sa sastanka poslanika Miletića i predstavnika obrazovnih ustanova i opštine Svrljig

Učenici koji odluče da srednju školu upišu u Svrljigu u novoj školskoj 2018/2019 godini biće stipendirani, saznaje portal ”Svrljiške novine”.

Stipendije će biti isplaćivane mesečno za sve učenike, a kako nezvanično saznajemo nešto veća suma biće odvojena za dualno obrazovanje.

Takođe, opština Svrljig planira da nastavi i unapredi prevoz učenika sa seoskog područja i iz drugih mesta.

Narodni poslanik Miletić ističe da je Svrljig prva opština u Srbiji koja pokreće ozbiljnu kampanju kada je u pitanju razvoj školstva i obrazovnih profila.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Ako bi ste mogli da pojasnite malo o cemu se tacno radi, da li je to za sve djake i dovoljne i nedovoljne i dobre…. godisnje, mesecno…da li samo za Svrljisku decu ili vazi za Nis, Knjazevac… koliko je ta stipendija… BUDITE PRECIZNI ZASTO OBJAVLJUJETE STURE INFORMACIJE?

    18

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *