Uručene stipendije svrljiškim studentima

Ukupan broj pregleda:

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas je uručio stipendije studentima završnih godina studija koji žive u Svrljigu. 

Markovic u razgovoru sa studentima

Danas je u sali Skupštine opštine Svrljig u 12 časova izvršena podela novčanih sredstava studentima završnih godina studija sa teritorije svrljiške opštine.

Iznos u visini od 7.000 dinara koji Opština svrljiškim studentima uplaćuje mesečno – primaće 27 studenta narednih 12 meseci.

Markovic Miroslav 4

Tim povodom, Miroslav Marković pomoćnik predsednice opštine Svrljig razgovarao je danas u sali SO Svrljig sa studentima završnih godina studija o daljem školovanju i dosadašnjim postignutim rezultatima.

On je poručio da opština Svrljig teži da mladima obezbedi adekvatne uslove života, i dodao da se svakodnevno radi na polju poboljšanja sistema obrazovanja.

5 Responses

  1. Tzv.Tiso,Miroslav je ok lik. Ali on ti je je samo jedan od pomoćnika predsednice opštine,dečko je vredan i ambiciozan to stoji. On ti je zadužen samo za odnose sa mladima i u tom delu pomaže predsednici opštine ako ga ona ovlasti u dodeli pohvalnica, studentskih stipendija, novčane pomoć soc.ugroženim gradjanima itd. kao i davanje saopštenje za javnost. To su njegove obaveze i ništa više. Koliko ja znam previše se ističe i na političkim skupovima USS, kordinator za odnose sa mladima a i da vikne na skupovima:,, Tako je Čumi, živeo Čumi“. Znaš tzv. Tiso, jadna ti je ta opština ako bi je vodio samo jedan od tri pomoćnika predsednice opštine. Pored predsednice opštine postoje tamo i ostali funkcioneri, načelnici, šefovi, veće kao i skupština. Još je on mlad i moraće mnogo da uči od onih koji vuku glavne konce u opštini. Tiso, sve je prolazno u životu pa i vlast.

    13
    10

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *