MILETIĆ: Neophodno formirati nove smerove obrazovanja u Srednjoj školi u Svrljigu

Juče je održan sastanak narodnog poslanika Milije Miletića i predstavnika Opštine Svrljig sa predstavnicima Srednje stručne škole ”Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig u cilju kreiranja dugoročnog plana za dalji rad ove obrazovne ustanove.

sastanak 1

Sasatanak je inicirao poslanik Miletić koji je za naš portal rekao da je neophodno u što bližoj budućnosti formirati nova odeljenja i nove obrazovne profile u ovoj školi, prvenstveno zbog daljeg razvoja i opstanka ove ustanove.

 

[bs-quote quote=”Moramo svi pomoći da se Škola ravnomerno razvija, poput škola u regionu. Neophodno je uvesti nove obrazovne profile, profile koji su traženi, ali i ako je potrebno dualno obrazovanje, poručio je Miletić.” style=”style-13″ align=”center” author_name=”Milija Miletić” author_job=”Narodni poslanik” author_avatar=”http://www.svrljig.info/wp-content/uploads/milija_quote.jpg”][/bs-quote]

Na sastanku je dogovoreno da se formira sedmočlana komisija od strane predstavnika Opštine i Škole koja će se dalje baviti ovom problematikom.

Povezano

6 Komentari

 • Pa da se udome kadrovi sto zive u Nisu.

  12
  1
 • Da li će biti isto kao i kad su obećali da će da otvore višu školu?

  12
  1
 • pitanje: dali svrljig nema svoje kadrove?nego mora uvozimo iz nis i niska sela?

  11
  1
 • Najbolji su postojeći smerovi, “ja tu ništa ne bih menjao”! 🙂

  5
  5
  • mora se udomi odredjena osoba iz nissssss………

   9
   1
 • Mogla bi se otviriti odeljenja smerova vezanih za poljoprivredu ili veterinarski tehnicar

  3
  2

Komentar

Your email address will not be published.