Odbornici u sredu usvajaju budžet za 2018. godinu

Broj pregleda

Sedamnaesta redovna sednica Skupštine opštine Svrljig biće održana u sredu, 20. decembra, i biće to poslednje zasedanje u ovoj godini.

Odbornici Skupstine

Na 17. Skupštini opštine Svrljig pred odbornicima naćiće se 12 tačaka dnevnog reda, a svakako najvažnija će biti ”Odluka o budžetu za 2018. godinu”, ali i ”predlog rešenja o usvajanju finansijskog plana za 2018. godinu SO Svrljig”, te ”predlog kadrovskog plana za 2018. godinu”.

Odbornici će razmatrati i donositi značajne odluke na ovoj Skupštini i voditi debatu o usvajanju ”predloga Odluke o donošenuu lokalnog Antikorupcijskog plana Opštine Svrljig za period 2017/2018. godine”, kao i  o ”predlogu lokalnog Akcionog plana za unapređenje položaja migranata na teritoriji opštine Svrljig u periodu 2017/2021”.

Sednica počinje u 10 časova.

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

GG ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorio SPS-u

Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorila je saopštenjem za javnost Socijalističkoj partiji Srbije OO Svrljig.  Saopštenje prenosimo u celosti:  SPS u Svrljigu je sa

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

1 Komentar

  • Unapredili ste polozaj svrljizana sad su i migranti dosli na red.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *