Broj pregleda

Igralište u naselju Saraj dobilo nove koševe

Juče su postavljeni novi koševi na sportskom igralištu u naselju Saraj.

IMG 1668 e1510151684357

Tim povodom, radove na postavljanju novih koševa obišao je pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković.

Posle dužeg vremena postavljeni su novi koševi na igralištu u naselju Saraj i ovo je početak uređenja sportskih terena. Ideja nam je da sa početkom proleća, pored sportskih rekvizita, dodatno uredimo ostatak sportskih igrališta, postavljanjem klupi, mobilijara, sadnjom cveća i zelenila, poručio je Marković.

Inače, nakon završetka rekonstrukcije u Svrljigu, sa lepim vremenom sledeće godine krenuće radovi na renoviranju i uređenju seoskih terena i igrališta za decu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • A i koševi stavljeni, sve ste rešili još samo koševi pa da zaigramo rumenku… A da ne zaboravim i put za Grbavče to je kapitalna investicija a fabrike šta će nam, možda će Radiša Savić da nam dovede Gošu iz Smederevsku Palanku…

    • Saljite kompletnu prvu postavu u SMederevsku Palanku da digne gosu na noge.
      Jelena ekonomista, Igor ekonomista, Miroslav da im drzi kondiciju a za predsednika opstine …ma ne treba nam zasad ..dok ne dignemo gosu

  • Da li je došlo vreme da se zapitamo kakvi smo to mi. Smetaju nam neuspesi pojedinaca,ali imam utisak da nam smetaju više uspesi pojedinaca. Daleko smo dogurali-do samog kraja.Živeli !

    • Za pocetak i ovo priznanje je dovoljno…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *