Broj pregleda

Pokloni za decu na selu u okviru ”Dečije nedelje”

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković obišao je sva sela na teritoriji Svrljiga u kojima ima isturenih odeljenja OŠ “Dobrila Stambolić“ kako bi i tamošnjoj deci uručio poklone – dar Opštine i razgovarao sa mališanima i njihovim učiteljima.

Gusevac

S obzirom da su nas učenici OŠ Dobrila Stambolić posetili u okviru “Dečije nedelje“, nismo ni ovog puta dozvolili da deca koja školu pohađaju na selu budu izostavljena kada je u pitanju druženje i podela paketića. Ovakva praksa će se nastaviti i u narednom periodu, jer opština Svrljig velike nade polaže u opstanak sela i njihov razvoj. Trudićemo se da u skladu sa mogućnostima što većem broju dece izađemo u susret, kako bi na taj način podigli kvalitet školskih, ali i vanškolskih uslova za obrazovanje i školovanje, kaže Miroslav Marković.

Marković je protekle nedelje obišao Guševac, Okruglicu, Crnoljevicu, Ribare, Niševac, Drajinac, Lalinac, Grbavče i Prekonogu, sela u kojima postoje isturena odeljenja Osnovne škole “Dobrila Stambolić“.

IZNENAĐENJE ZA POMOĆNIKA MARKOVIĆA U DRAJINCU

Nakon razgovora sa decom i podele paketića učenici OŠ “Dobrila Stambolić“ u Drajincu iznenadili su pomoćnika Miroslava Markovića jer su svi ustali sa svojih mesta i potrčali mu u zagrljaj kako bi mu iskazali zahvalnost i podelili radost sa njim što ih je obišao i što ih opština i ovog puta nije zaboravila.

Markovic sa decom u Drajincu
Trenutak za pamćenje, Markovic sa decom u Drajincu
Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *